Kakva najava za Brazil! Tadić nije mogao da sakrije suze kad je video Telegrafov snimak iznenađenja

Fenomenalna dodatna motivacija za kapitena Orlova od strane njegove porodice

  • 10

Fudbaleri Srbije od 20.00 igraju svoj prvi meč na Mundijalu, a rival ne može da bude teži - najtrofejnija reprezentacija svih vremena, a po mnogima i prvi favorit za titulu u Kataru - Brazil.

Ipak, Orlovi imaju veru u sebe, a pokazali su da pod palicom Dragana Stojkovića Piksija mogu da igraju sa svima i da se nikoga ne boje. Istakao je to i kapiten Dušan Tadić na konferenciji za medije pred meč protiv Brazila da respektuju rivala, ali da gledaju samo sebe i da veruju u svoju snagu.

- Mislim da je Brazil sjajan tim, i individualno i timski, potpuno sam saglasan sa selektorom da su jedan od glavnih favorita, ali fokusirani smo na nas, na naš kvalitet, želimo da vidimo sjajnu Srbiju, da učinimo zemlju ponosnom i glavni fokus je na nama - bile su reči Tadića pred meč sa Selesaom.

Tadić će za meč protiv Brazila imati i dodatni motiv, pošto mu je nedavno bio rođendan.

Kapiten Orlova je svoj 34. rođendan morao da proslavi u Dohi bez porodice, ali se Telegraf potrudio da ne oseti toliko izostanak svojih najmilijih.

Tadićeva porodica se potrudila da na izuzetno kreativan način čestita rođendan Dušanu. Njegova sestra je takođe učestvovala u tome, pošto su angažovana i njena deca da iznenade ujaka.

Napravljen je i video gde je jedno dete obučeno u dres Brazila, a dva u dresu Srbije i Brazilu postižu gol, nakon čega prilaze kameri i viču "Srećan rođendan".

Tadiću je rođendan na kraju čestitala i njegova najmlađa ćerkica, koja tek što je počela da govori, ali je uspela da čestita tati rođendan.

Za kraj videa koji je Tadiću napunio oči suzama pred kameru je izašao i njegov otac Petar, koji je za svog sina imao posebnu poruku.

Video: Poslednji trening reprezentacije Srbije pred meč sa Brazilom

(Izveštači Telegrafa iz Katara, Zorica Radulović, Dušan Uštević i Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja k'o ja

    24. novembar 2022 | 10:50

    Vidi se da je Duca jako dobar momak! Srecno danas!

  • 🇷🇸☦️🇷🇸

    24. novembar 2022 | 10:55

    Само храбро, само јако, срећно момци, поздрав свим играчима и стручном штабу, наравно и навијачима Србије из Аранђеловца...

  • Nes

    24. novembar 2022 | 11:15

    Ajmo momci,srecno! Za Srbiju!❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA