≫ 

"Pokaži poštovanje prema Mundijalu, ipak je u Kataru": Brazilska novinarka podigla buru zbog modne kombinacije

Debora Seko otkrila je veći deo svog tela u programu uživo

  • 0

Srbija na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru igra protiv selekcije Brazila. Euforija je velika, svi su ovaj dan čekali punih 12 meseci i svi se nadaju da bi Orlovi mogli da naprave nešto veliko.

Ništa manja euforija ne vlada ni u Brazilu koji je bez svetske titule dosta dugo, ali i nekog većeg uspeha na Mundijalu. Imaju sjajan tim i  rade vrlo kvalitetno. I imaju veliku podršku, što potvrđuju i brojni mediji koji su došli da isprate ovaj šampionat sa lica mesta.

Jedna brazilska novinarka je privukla posebnu pažnju svojim autfitom u kojem je vodila emisiju koja se održava u Kataru. Pravila u ovoj zemlji su veoma rigorozna i treba ih se pridržavati čak i kada niste na javnom mestu.

Ipak, Debora Seko (42) se nije mnogo obazirala na to. Nosila je izrezanu košulju, koja joj je otkrivala trbuh. Ne bi tu bilo ništa sporno da se nije video grudnjak i dobar deo gaćica. Voditeljku telecizije Sportv upozorili su i komentatori da nije došla na modnu reviju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

- Pokaži poštovanje prema prvenstvu, igra se u Kataru. Ovo je baš neprimereno - rekla su njih dvojica.

Uz to, pokazala je i neke druge m0dne kombinacije, čime je istakla svoje velike noge. Kritike je nisu pogodile, kaže da je "ona to što jeste".

Pogledajte njen autfit koji je podigao toliku buru.

Video: Ušli smo u metro pun brazilskih navijača, a onda smo sa Indusima pokrenuli skandiranje Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA