≫ 

"Mi smo evropski Brazilci": Srbi na zastavu rivala stavili loptu sa motivima naše zemlje

Euforija raste iz minuta u minut

  • 2

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

Kakva euforija vlada pred stadionom "Lusail" u Kataru, gde se večeras sastaju fudbaleri Brazila i Srbije! Svi se nadaju čudu i trijumfu koji bi naše igrače pogurao ka mestu u nokaut fazi Svetskog prvenstva (20.00, RTS 1, Arena Sport Premium 1).

Ispred stadiona naravno je ogroman broj navijača Brazila, ali ništa manju podršku neće imati ni Orlovi, jer su i Srbi u velikoj meri okupirali prostor oko samog stadiona. U dresovima, sa glasnom pesmom i ubeđenjem da pobeda ne sme da se dovodi u pitanje, svi su u odličnom raspoloženju.

Ekipa Telegrafa je srela je deset momaka i devojaka sa veoma zanimljivom zastavom Brazila. Međutim, to nisu bili njihovi, nego naši navijači, što se moglo nagovestiti po jednom specifičnom detalju - velikoj lopti koja je menjala njihov grb, a koja je bila obojena u boje Srbije.

- Ova zastava se ne odnosi na Brazil, nego na to da smo mi evropski Brazilci. Ova zastava nas svuda prati, prvi put je bila namenjena za Svetsko prvenstvo 2006. godine. Poneli smo je da skrenemo pažnju na nas, mislimo da je zastava zaista specifična. Došlo je nas desetoro, mi smo iz istočne Španije, vraćamo se odmah sutra posle utakmice. Očekivanja su da pobedimo, svako kaže drugačije, ja kažem 3:2, neka bude mučenje, ali da pobedimo. I ko će dati gol - Mitrogol - poručio je momak iz grupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA