Moćni Rišarlison o spektakularnom golu protiv Srbije: "Možda i najlepši u čitavoj mojoj karijeri"

Sjajan je bio fudbaler Totenhema danas protiv Orlova

  • 0
Srbija Brazil Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila na otvaranju Svetskog prvenstvu u Kataru, a oba gola primili su u drugih 45 minuta - 0:2 (0:0).

I oba je postigao magični Rišarlison, od čega je drugi bio posebno lep, pošto je došao iz makazica. Naravno, igrač Totenhema bio je jedna od glavnih figura posle meča na "Lusail Ajkonik Stadionu", zbog čega je ukratko pokušao da opiše svoje emocije.

- Mislim da je bio predivan gol, takav gol sam dao vrlo sličan gol u Brazilu, a isto i u Evertonu, izveo sam akrobatski gol, možda je ovo i najlepši u mojoj karijeri. Svetsko prvenstvo je, veoma važno takmičenje za nas.

Brazilski novinari ustanovili su da Riša zaslužuje da nosi broj devet, a šta on misli o tome?

- Kao što je i profesor Tite rekao, namirišete taj gol. Moje je da dajem golove, rekao sam igračima da mi je potrebna ta lopta i da bih šutirao na gol ako bih je dobio, imao sam takvu loptu, imamo pred nama još šest utakmica da dođemo do našeg cilja. Sada ću morati da idem na doping kontrolu, pokušao sam da se čujem sa Nejmarom, čini se da ima povređen zglob, rekao sam mu da stavi mnogo leda, da bismo ga imali 100 odsto spremnog za drugu utakmicu, to je važno za njega i obići ću ga kada dođem do hotela. Idemo utakmicu jednu po jednu, kada dobijem loptu, biću spreman da zatresem mrežu - zaključio je sjajni Rišarlison.

Video: Pogledajte kako u Piksijevom naselju, u kome je odrastao u Nišu, gledaju meč protiv Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA