≫ 

Brutalna tuča Engleza i Velšana nasred ulice: Sevale pesnice, letele stolice, meč odluke kao da je već počeo

Alkohol i meč odluke su učinili svoje

  • 5

Fudbaleri Engleske i Velsa nalaze se u Grupi B na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a njoihov duel u trećem kolu imao je uvertiru koju su napravili navijači. 

Naime, posle prva dva kola Engleska je na prvom mestu sa 4 osvojena boda, dok je Vels na poslednjem mestu i ima samo jedan bod iz remija sa selekcijom SAD-a. Tako, upravo bi poslednji duel u grupi mogao da odluči ko će u nastavak takmičenja, što je dodatno podiglo tenziju kod navijača.

Na društvenim mrežama, pojavio se snimak za koji se navodi da je snimljen na Tenerifima i na kojem se vidi sukob između navijača Engleske i Velsa. Dve strane su se sukobile, a pesničenje i udaranje stolicama samo je jedan deo svega što su navijačli radili na ulicama grada.

Kako prenose tamošnji mediji, oko 2.500 navijača sa Ostrva odletelo je na Tenerife, umesto u Katar, kako bi pratilo Mundijal. Mediji prenose reči jednog od barmena kokji je naveo kratko: "Neverovatno".

Video: Piksi održao govor: Pogledajte trening reprezentacije Srbije dan posle poraza od Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA