Srbija poslužila kao tema šale u crtaću: Prozvani Mesi i Ronaldo, pojavio se zvezdaš, kao i bivši as Partizana

Pored svih, tu se našao i Osman Bukari, fudbaler Crvene zvezde

  • 7
Srbija Brazil Svetsko fudbalsko prvenstvo Katar Foto: Tanjug/AP

Srbija je poražena od Brazila u svom prvom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je reprezentacija "Selesaa" slavila sa ubedljivih 2:0. Oba gola je postigao Rišarlison, od kojih je drugi pogodak bio pravo umetničko delo u vidu makazica.

Upravo taj pogodak je poslužio i kao inspiracija čuvene fudbalske stranice "442oons" koja je iskoristila to da napravi crtani film u kom bi se i druge fudbalske zvezde okušale u sličnom izazovu poput Rišarlisona, gde bi morale da postignu gol makazicama dok su Vanja Milinković Savić i Miloš Veljković "ukopani" u mestu.

Tu su se mogli videti pokušaji Kristijana Ronalda, Lea Mesija, Roberta Levandovskog, Kevina De Brujnea, Tomasa Milera... Dok su se tu "slučajno" pojavili i Erling Haland i Zlatan Ibrahimović, koji nisu ni uspeli da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo.

Takođe, svojih pet minuta su imali i bivši fudbaler Partizana Takuma Asano, kao i trenutni fudbaler Zvezde Osman Bukari.

Video: Trening Brazila nakon pobede nad Srbijom

Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    26. novembar 2022 | 13:44

    Kako god okrenes mi prodjemo isto na svetskom i evropskom prvenstvu

  • piksi

    26. novembar 2022 | 13:30

    protiv kamerun mora da igramo malo vise bunker inace ce da prodjemo kao tunesia koja je napadala celo vreme a australija dala gol!!!

  • justice for targeted individuals

    26. novembar 2022 | 14:18

    mi devedesetih smo imali svetsku klasu igrače i da savičević nije bio povredjen i da se ono mijatovićem sinu nije desilo osvojili bi sp a ovi današnji igrači su svi prosečni2010 smo imali nikakvi ekipu al smo imali igru i da smo imali bar jednom napadača pa mogli bi mnogo više, falio je i rambopozovite fejsala mulića!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA