≫ 

Maradona bi bio ponosan: Zavirite u svlačionicu Argentine, ovo što Mesi i Gaučosi rade je čista emocija

Ovo mogu samo Južnoamerikanci

  • 2
Argentina svlačionica

Printskrin: Twitter/@AlbicelesteTalk

Fudbalska reprezentacija Argentine, posle iznenađujućeg poraza od Saudijske Arabije na startu Mundijala, savladala je selekciju Meksika sa 2:0 i tako se ponovo vratila u borbu za nastavak takmičenja i trofej najboljeg. 

 

heroji meča bili su ponovo Lionel Mesi, kao i Enco Hernandez koji su svojim majstorijama učinili da selekcija kakva je Meksiko ne liči na sebe. Gaučosi su potpuno nadigrali svog rivala, a sve utiske posle meča izneo je i Lionel Mesi. Telegraf je imao priliku da bude na licu mesta i kaže jedno veliko: "Serbia te amo Mesi" i čuje utiske posle meča od jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Potom, utisak je da su Mesi i drugovi, i te kako, znali da proslave, pa je tako usledila poznata pesma karakteristična upravo za Gaučose. Stekao se utisak da se cela svlačionica trese, a scene slavlja podsetile su na neke ranije kada je legendarni Dijego Armando Maradona sa uspehom nosio dres Argentine.

 

Fudbal i definitvno u Argentini i Južnoj Americi jeste mnogo više od igre, što se može videti i po navijačima koji strastveno prate svaki potez svojih miljenika. Kako su Argentinci pratili meč sa Meksikom možete pogledati u galeriji:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    27. novembar 2022 | 11:43

    Dobri ste. Ovo je čista emocija, a fudbal je baš to, strast!

  • 4k4.Dex

    27. novembar 2022 | 11:27

    Što kažu u Lajanju na zvezde: Njih je udario brzi voz a oni se i dalje trkaju sa putničkim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA