Piksi sprema "tajno oružje" da šokira Kamerun? Kostić je spreman, ali nam je drugi detalj zapao za oko

Da li ćemo videti Luku Jovića u prvoj postavi?

  • 22
Filip Kostić

Foto: Telegraf

Fudbalska reprezentacija Srbije održala je poslednji trening pred meč protiv Kameruna, koji je na programu u ponedeljak 28. novembra od 11.00 na stadionu Al Džanub.

Ono što hrabri jeste podatak da su svi igrači Srbije radili punom parom, uključujući i one za koje se znalo da imaju određenih problema, kao što su Filip Kostić, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Kostić je jedini od svih navedenih propustio meč protiv Brazila, ali prema saznanjima Telegrafa za Kamerun bi trebalo da bude u startnoj postavi.

Sudeći po poslednjem treningu, deluje i da je to potvrđeno, jer se kod Kostića nije videlo da postoji bilo kakav problem.

Medijima je bilo dozvoljeno da 15 minuta budu na treningu, ali ovoga puta su nam nad glavom bdili kontrolori FIFA koji su upozoravali da nema fotografisanja i slikanja i da to mogu samo akreditovani fotografi, pošto je u pitanju zvanični trening pre utakmice.

Video: Grujić i Maksimović otkrili šta im je Piksi rekao u svlačionici i na treningu posle Brazila

Fokusirali smo se tokom ovih 15 minuta posebno na Kostića i ono što smo videli hrabri. Prvih desetak minuta su se on i Luka Jović zagrevali, Kostić je centrirao, a Jović vežbao realizaciju glavom.

Svaki put ga je Kostić pogodio u "trepavicu", a i Luka je imao nekoliko dobrih realizacija.

Odmah se rodilo i pitanje da li bi možda ovaj nekadašnji tandem iz Ajntrahta, koji se poznaje fenomenalno mogao da bude i tajno oružje Dragana Stojkovića Piksija za meč sa Kamerunom.

Naročito kada se uzme u obzir da su i Vlahović i Mitrović "roviti" i da su bili van takmičarske forme pošto su pred Mundijal propustili nekoliko mečeva u svojim klubovima, za razliku od Jovića, koji je čak i postigao gol na poslednjoj pripremi reprezentacije pred Katar protiv Bahreina.

Video: Atraktivna meksička novinarka povela navijanje u uključenju uživo: Zagrejala svoje sunarodnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    27. novembar 2022 | 11:08

    Nemoj molim te vise sa tim tajnim oruzjima. Daj jednom da odigramo kao ljudi.

  • 🌴

    27. novembar 2022 | 10:50

    Sve ove igrace koji podignu sorc da lade donji deo ledja na klupu.

  • Dend

    27. novembar 2022 | 10:44

    Veoma slična situacija kao i sa košarkaškom reprezentacijom Srbije sa veoma dorim priznatim kvalitetnim igračima ali to se mora i dokazati tako da fudbalskoj reprezentaciji želim uspeh ali do uspeha se mora doći radom zalaganjem ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA