≫ 

"Dženi, može fotka?": Meksikanka omamila navijače bujnim dekolteom

Svi su se okretali za njom pred susret Argentine i Meksika

  • 0

Osim što je na njemu viđen rekordan broj gledalaca do sada na Svetskom prvenstvu, meč između Argentine i Meksika privukao je i najveći broj atraktivnih navijačica!

Ispred stadiona Lusail sve je vrvilo od lepih devojaka koje se nisu razlikovale od muškaraca kada je u pitanju strast prema svojim selekcijama, što su i pokazale u više navrata.

Takođe, ogroman broj muške populacije želeo je da se fotografiše sa njima, a za oko im je posebno zapala jedna Meksikanka sa dubokim dekolteom.

Kasnije smo saznali da je u pitanju tamošnja influenserka Dženi Martinez koja je priznala da voli fudbal i koja je nedavno iz Dubaija stigla u Dohu.

Zanimljivo, Dženi je posle na društvenim mrežama otkrila da je na tribinama bila okružena argentinskim navijačima koji su, inače, napravili neverovatno atmosferu na tribinama.

Nema sumnje da će Dženi posle ovog Mundijala steći veliku slavu, pošto je i te kako bila zanimljiva medijima, ali teško da će zaseniti hrvatsku navijačicu Ivanu Knol koja za sada čuva titulu prvog dekoltea Svetskog prvenstva:

(Ovaj video sniman je Xiaomi12T Pro telefonom)

Video: Najvrelija navijačica se u Majamiju sprema za Mundijal: Ivana meša i uvija kukovima u kupaćem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA