≫ 

Ovo je sastav Srbije za Kamerun: Piksi spremio šok terapiju, menja 4 startera, počinju Jović i Kostić!

Zanimljiv izbor našeg selektora

  • 87
Reprezentacija Srbije sastav 2022 Foto: Telegraf

Najavio je selektor Dragan Stojković Piksi promene u sastavu za meč sa Kamerunom (ponedeljak 11.00) i ono što je rekao sprovešće u delo.

Prema saznanjima Telegrafa, Piksi će za meč sa Kameruncima krenuti uz četiri promene u startnoj postavi.

Ključna promena biće u ofanzivnom delu tima. Kako saznajemo, Stojković se vraća na ultra-ofanzivnu postavu sa dva napadača, a od starta bi trebalo da krenu Dušan Vlahović i Luka Jović, dok će na klupu Aleksandar Mitrović, koji evidentno nije bio dovoljno fit, što se videlo u duelu protiv Brazila.

Promeniće Piksi i startna krila, pa će tako uz levu aut liniju, kao što smo i najavili krenuti oporavljeni Filip Kostić, uđesto Filipa Mlademovića, dok će po desnoj strani umesto Andrije Živkovića dejstvovati Darko Lazović, što i ima logike, jer je fizički dominantniji u odnosu na Živkovića, što može da bude bitan faktor zbog duela sa fizički jakim Afrikancima.

Kapiten Orlova, Dušan Tadić vratiće se na prirodnu poziciju plejmejkera i od njega će umnogome zavisiti igra našeg tima.

Ceh promene formacije platiće Nemanja Gudelj, koji će se preseliti na klupu, a u veznom redu će igrati Sergej Milinković Savić i Saša Lukić, dok odbrana ostaje u identičnom sastavu kao i na meču protiv Brazila.

Dakle, prema saznanjima Telegrafa, Orlovi će nastupiti u sledećem sastavu: V. Milinković Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Lazović, Kostić, Lukić, S. Milinković Savić, Tadić, Vlahović, Jović.

Video: Najpoznatija hrvatska navijačica poslala poruku Borjanu: Primićeš tri komada

(Izveštači Telegrafa iz Katara, Zorica Radulović, Dušan Uštević i Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. novembar 2022 | 18:30

    Dajte ljudi nemojte vise te lose komentare sutra nam igra reprezentacija i trebamo je podrzati Piksi sigurno zna sta radi bolje nego mi sto komentarisemo.Napred SRBIJA.

  • Breitling

    27. novembar 2022 | 17:30

    Lazović???? pa taj čovek je usao protiv Brazila u drugom poluvremenu i kršten pas nije imao , 5-6 izgubljenih lopti ..i ni jedan tačan pas .bolje Grujica ako već hoće nešto da menja.A za Jovica večitu Rezervu i njegovom doprinosu u Reprezentaciji neću dalje komentarisati .

  • Muslin

    27. novembar 2022 | 17:37

    Pixi pojma nema,izgubio kompas! Ubacio jovica pekaru,on mali guzičko ne moze da trci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA