Srpskim navijačima svirali Kaćušu i Kaljinku “na uvce” pred meč sa Kamerunom

Sjajna atmosfera, ali i paklena temperatura ispred stadiona "Al Džanub"

  • 2

Očekuje nas pravi spektakl u susretu Kameruna i Srbije ovog ranog prepodneva na stadionu "Al Džanub" u Kataru, gde će Orlovima biti neophodna pobeda kako bi zadržali realne šanse za prolazak u osminu finala Svetskog prvenstva.

Već na oko dva sata pred početak meča primetna je velika gužva ispred samog zdanja, koje se nalazi u srcu pustinje, pa je gotovo nemoguće promaći hladovinu. Naši izveštači sa lica mesta ističu da je temperatura danas izuzetno visoka i da zbog toga naše fudbalere očekuju još teži uslovi.

Pred stadionom se nalaze navijači iz Kameruna, ali i Srbije, a atmosfera je odlična. Tako su našim ljudima domaćini odlučili da "zasviraju" Kaćušu na uvce dok su čekali na ulazak na "Al Džanub".

Ali ne samo to, samo malo dalje, navijači su mogli da uživaju u taktovima i čuvene Kaljinke, što su ovi sa oduševljenjem prihvatili i zaigrali u taktu.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimcima koji se nalaze u samoj vesti.

Video: Kamerunci zaigrali ispred stadiona pred meč sa Srbijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    28. novembar 2022 | 09:51

    Ne vredi. Realno gledano Kamerunci su brzi, bolje skacu, dobro barataju loptom, vise stvaraju sanse, bolje sutiraju, imaju vise kondicije......Ali lopta je okrugla. Sve je moguce. Napred Srbija.

  • Semajlirane_pufne

    28. novembar 2022 | 09:38

    Garant će Fifa da reaguje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA