Potresi u Kamerunu, prvi golman sklonjen pred meč sa Srbijom: Evo zašto Onana ne brani protiv Orlova

Na golu će biti Epasi

  • 0
Andre Onana

Foto: ISSOUF SANOGO / AFP / Profimedia

Fudbalsku reprezentaciju Srbije sačekalo je poprilično iznenađenje pred današnji meč sa Kameruncima. Naime, umesto planiranog Andrea Onane, na golu afričke selekcije naći će se dosta manje poznat, Devis Epasi.

Ovaj golman trenutno brani za Abhu u Saudijskoj Arabiji, a u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je za OFI sa Krita, Lamiju i Levadijakos u Grčkoj, Epinal, Avranš i druge timove Rena i Lorijana u Francuskoj, kao i za Guihujelo u Španiji.

Glavni razlog zbog kojeg je Onana odstranjen jeste nedisciplina. Kako prenosi poznati italijanski novinar, Fabricio Romano, prvi čuvar mreže Kamerunaca imao je neslaganje sa šefom stručnog štaba. Andre je insistirao na tradicionalnijem pristupu, što se nije dopalo Rigobertu Songu.

Zbog toga Onanu nećemo gledati na današnjem meču. On je istakao kako nema nameru da se adaptira i prilagodi timu, zbog čega će šansu da se dokaže dobiti dosta manje iskusan čuvar mreže, koji je upisao samo pet nastupa za Kamerunce.

Može se reći da je ovo Srbiji došlo kao "kec na deset", što je poklon koji Orlovi ne bi smeli da ne iskoriste.

Video: Slavko Perović na meču protiv Kameruna: Bivši igrač Zvezde došao da podrži Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA