≫ 

Šok za šokom za Srbiju: Pogledajte kako je Kamerun za dva minuta iz dve kontre poravnao rezultat

Neverovatno, da li je ovo moguće?!

  • 18

Ne, ne, ne... Fudbaleri Srbije imali su sve u svojim nogama, rezultat 3:1 koji bi nam mnogo značio pred poslednji okršaj u grupnoj fazi sa Švajcarskom, a to je sve palo u vodu za samo dva minuta.

Kamerunci su nas u potpunosti nadtrčali, u 63. minutu izveli su neverovatnu kontru iz koje je pao gol Vensana Abubakara. Pomoćni sudija je isprva podigao zastavicu, ukazujući da je možda u pitanju bio ofsajd, ali je ubrzo stigla korekcija iz VAR sobe.

Glavni sudija Mohamed Abdula Hasan Mohamed iz Ujedinjenih Arapskih Emirata preokrenuo je odluku, pošto nedozvoljene pozicije nije bilo, za veliki šok Orlova.

Ali on nije bio ni približno toliki kada je u 66. minutu Erik Maksim Čupo-Moting. Sevnula je nova kontra, Abubakar je pobegao svojim čuvarima, a onda je samo prosledio loptu do sjajnog kamerunskog napadača.

Pogledajte kako je sve izgledalo u snimcima.

Video: Čuvari neba protiv kraljeva džungle, kakva je prognoza naše maskote: Dan D za Srbiju na SP!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbe

    28. novembar 2022 | 13:01

    Ma daj bre vise, nije fudbal za nas. Samo se bzvz nerviram.

  • Zoran

    28. novembar 2022 | 13:07

    Bruka i sramota, imaju rezultat 3:1 umesto da to privedu kraju oni se poceli poigravat sa Kemerunom kao sto je Brasil sa nama poigravao u drugom poluvremenu. I dobismo dva gola bezveze. Nasa odbrana je katastrofa od starta mundijala. Ma more mars bre i vi i fudbal, bolje je sakupite se i idite igrati klikera!

  • Dragan

    28. novembar 2022 | 13:03

    To je Bora corba jednom lepo otpevao.Niste ni za Palilulac!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA