"Mislim da smo primili glupe golove, ostaje gorak ukus": Mitrović ne klone duhom pred Švajcarsku

Navijamo prvo za Brazil večeras

  • 5
Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je šokantan remi sa selekcijom Kameruna (3:3) u okviru drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva i sada čeka ishod meča Brazil - Švajcarska kako bi znala šta je neophodno za prolazak dalje.

Postigao je danas gol Aleksandar Mitrović, ali je i promašio nekoliko kolosalnih šansi na utakmici, pa ne čudi što je naš najbolji strelac bio utučen pred kamerama RTS-a.

- Ništa, mislim da smo naivno izgubili ta tri boda i imali ih u svojim rukama, dali smo taj treći gol na vreme, kontrolisali meč, bukvalno ni iz čega primili dva gola, naivno. To nas je koštalo. Uzeli smo bod. Idemo dalje, gledaćemo meč Brazila i Švajcarske, nadati se dobrom rezultatu za nas i da u poslednjoj utakmici sve zavisi od nas ponovo.

Ipak, sve zavisi od nas, ako večeras Brazil dobije ili odigra nerešeno sa Švajcarskom.

- Jeste, naravno. Iz ove perspektive sada, bod je malo sigurno, ali šta je tu je. Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu. Šteta, baš ostaje gorak ukus i morao bih da pogledam utakmicu, analize, ali primili smo dva jako glupa gola.

Poželeo je novinar RTS-a da u petak bude daleko bolje raspoloženje.

- Bože zdravlja...

Video: Postavili smo Japancu pitanje na engleskom, a on odgovara na srpskom: Došao da bodri Orlove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jooj

    28. novembar 2022 | 13:33

    Zbog Mitra smo i izgubili, nazalost. Covek u par situacija kada je mogao da prosledi loptu slobodnom saigracu, on sutira.. Ali ne samo zbog toga, govorio sam i sada isto tvrdim, imamo mozda najgoru odbranu na svetu. Pa nama nema ko ne moze dati gol, pocevsi od Slovenije, Bahreina i sada Senegala (osim u situacijama kada je Pavlovic nalozen i nosi sve pred sobom) Malo je reci da sam razocaran i da mi je bas ovo tesko palo. I da, Zivkovicu svaka cast! A bas bih da saznam zbog cega Vlahovic ili Jovic nisu usli bar 15 minuta..

  • Pavlovic-Bruda

    28. novembar 2022 | 13:52

    Ovo sto je Mitro dao gol,pa to bi i moja Zora dala

  • Tihi

    28. novembar 2022 | 13:46

    Niste vi nista pametniji od tih golova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA