"Nadamo se porazu Švajcarske, pa da sve zavisi od nas": Sergej navija za Brazilce večeras u Kataru

U tom slučaju, bilo koji trijumf nam je dovoljan za prolazak dalje

  • 5
Srbija Kamerun, svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno sa Kamerunom (3:3), čime su zakomplikovali svoj život na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sada moraju da se nadaju da Švajcarska neće pobediti, kako bi održali šanse za prolazak dalje.

To shvata i naš strelac danas, Sergej Milinković-Savić, koji kaže da će tim navijati za poraz Švajcaraca, kako bi sve zavisilo od Orlova u poslednjem kolu. Za RTS ističe da je možda bilo potrebno držati loptu malo duže u posedu posle tog trećeg kola.

- Sigurno da je moralo bolje. Imali smo dosta prilika. Trebalo je na 3:1 možda malo više da držimo loptu i trošimo vreme. Izgubili smo koju loptu viška i to nam se na kraju obilo o glavu. Iz dve kontre su dali gol, uzeli su bod, nama to ne ide u korist, imali smo sva tri. I nadamo se da će večeras da izgubi Švajcarska i da idemo na pobedu poslednje kolo.

Ističe da je Srbija htela da da što više golova, a na kraju joj se to obilo o glavu.

- Nije, na 3:1 smo morali da držimo loptu, da prolazi vreme. Hteli smo da damo što više golova, te akcije nisu prolazile i oni su iz kontre postigli golove.

Video: Čuvari neba protiv kraljeva džungle, kakva je prognoza naše maskote: Dan D za Srbiju na SP!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    28. novembar 2022 | 13:42

    Majstori smo da pobedu pretvorimo u poraz u smislu vodimo tri gola i na kraju nereseno.Za mene ovaj nereseni rezultat veliki poraz.Strasno.

  • Veciti optimista

    28. novembar 2022 | 14:04

    98 svetsko prvenstvo u Francuskoj.Poslednji put smo tada imali dobru reprezentaciju,prosli grupu.Ne gledam od tada i Pedjine precke,kazu da se precka jos trese.Ovi sad splavarosi nisu reprezentacija,bruka i sramota.Nece proci grupu.Ne gledam ih,vec vidim ovde rezultat.

  • ISTINA

    28. novembar 2022 | 15:12

    Ako od tebe bude zavisilo pakujte se još danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA