≫ 

Đorđević: Teško je nekog dobiti tri puta zaredom, ali znamo gde da ih gađamo! (VIDEO)

Srpski košarkaši svesni su važnosti meča sa Italijom i zato su se spremili maksimalno

  • 2

Foto: Telegraf.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred duel sa Italijom u sredu (13.30 RTS), a selektor Saša Đorđević je optimista i veruje da je tim spreman da treći put u 25 dana pobedi velikog rivala.

Ovaj duel odlučuje u prvom mestu u grupi koje kasnije u osmini finala u Vuhanu daje još bolje šanse za plasman u četvrtfinale.

- Radili smo danas malo oporavak i pripremu za sutra, najvažnija za nas utakmica na prvenstvu i u karijerama, značiće nam mnogo. Igrali smo dva puta i pobedili obe utakmice, ali nismo bili kompletni ni mi, ni oni - kaže Đorđević i dodaje:

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

- Kada se igra i plej-of, jako je teško nekoga pobediti 3:0, svesni smo gde treba da ih gađamo, imamo našu određenu igru, snagu, znamo da su šuteri i otvorili su sjajno ovo prvenstvo Belineli, Galinari, Haket i ostali.

- Igraće sigurno i igru na niskom postu (pod košem) sa Đentileom koji će pokušati da napadne naše male igrače. Znamo šta nas čeka, pohvalio sam ozbiljnost igrača na prva dva meča. Pritiska nema, pritisak je ono sa čime živimo svakog dana. Pogledajte samo njih kako se ponašaju i biće vam jasno - rekao je Đorđević

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Centar Srbije Nikola Milutinov istakao je da naš tim ima više prednosti.

- Najvažniji duel za nas je sa Italijom i svesni smo toga. Moramo da odgovorimo agresivno. Mislim da smo mi jaki na svim pozicijama, ne samo na centrima. Njima su bekovi jača strana, ali mi ćemo probati da odgovorimo na pravi način - kaže Milutinov.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Fošana, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lee

    3. septembar 2019 | 10:47

    A Muta vezba za Italijane full sa pola terena🤣🤣🤣🤣

  • A reader

    3. septembar 2019 | 08:56

    Niste ubacili ni video Sase ni Milutinova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA