≫ 

Psovke Bogdana, seksi plavuša, frka policije i srpskih navijača: 5 stvari koje niste videli na TV-u!

Nekoliko zanimljivih detalja obeležilo je duel Srbije i Italije, a naš reporter iz Kine uspeo je da ih zabeleži

  • 5
Bogdan, stvari koje nismo videli na TV Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Youtube/FIBA

Srbija je u pobedi protiv Italije obezbedila 1. mesto u grupi D na Mundobasketu u Kini, a to je našem timu bio poslednji meč u Fošanu, odakle se preselio u Vuhan, gde će u novoformiranoj grupi odmeriti snage protiv Španaca i Portorika.

Duel protiv Italije obeležio je i klinč Nikole Jokića i Danijela Haketa, kada je srpski centar patosirao plejmejkera Azura. Takođe, hit snimak koji se pojavio bila je i reakcija Stefana Jovića sa klupe kada je video klinč, ali i gest Saleta Đorđevića u istom momentu, kada su odmah ustuknuli svi igrači Srbije koji su bili spremni da se zalete u gužvu.

Pored svega toga što ste mogli da vidite na TV ekranima, izveštač Telegrafa iz Kine vam donosi i pet stvari koje niste mogli da uočite u hali tokom samog meča.

1. Seksi plavuša u kopu navijača

Ona je bila apsolutni hit u Fošanu. Prelepa devojka iz Novog Sada došla je da bodri naš tim u Kini Nismo je zapazili tokom prva dva meča, ali je bila protiv Italije i to u kopu navijača i "ukrala je šou".

2. Bogdanov bes posle trojke

Posle trojke na startu četvrte četvrtine za 73:62 Bogdanović se okrenuo ka sredini terena i izbacio sav bes iz sebe uz standardni srpski vokabular.

Prethodnu je promašio, a onda smo imali skok u napadu, pa je Bogdan ponovo šutirao i ubacio "bez koske", a onda olakašao dušu sočnim psovkama...

Detalj nije zabeležen kamerama, ali je u hali jasno moglo da se vidi koliko je Bogdanu bilo važno da postigne tu trojku.

Pogledajte taj koš:

3. Policija uletela među srpske navijače i tražila da sednu

Na polovini prve četvrtine, nekoliko kineskih policajaca je sišlo do "kopa" naših navijača, kako bi ih smirili i upozorili ih da ne skaču. Ne znamo šta su im rekli i kako su ih upozorili jer ne pričaju engleski, ali su naši navijači seli posle toga.

4. Đorđević se prekrstio kad su navijači skandirali "Uzmi Sale svetsku titulu"

Navijači Srbije su konstantno, s vremena na vreme, pevali "Uzmi Sale svetsku titulu" ali je naš selektor bio miran i nije reagovao. Međutim, pri kraju meča se, baš u toku pesme prekstio, kao da je hteo da kaže "Daj Bože". Posle meča smo ga pitali o tome.

- Nije zbog pesme, to je bilo nešto moje - rekao je Đorđević.

5. Cela klupa Srbije skočila posle frke Jokića i Heketa, Lučić smirivao Jovića koji zamalo da uleti

Posle jednog duela pod košem kada je Jokić krenuo da poentiranje malo grublje ga je zaustavio Heket, praktično ga je zamalo oborio na zemlju.

Jokić je skočio i umalo da dođe do tuče. Na drugoj strani cela klupa Srbije je skočila, ali nisu smeli da se mešaju da ih ne bi suspendovali. Samo je Jović preskočio reklame ali se vratio pa ga je Lučić smirivao.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Izveštač Telegrafa iz Kine, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. septembar 2019 | 15:02

    Trenutno je prvi strelac nase reprezentacije i citavog SP sa 72 poena u 3 meca.Trojke gadja 15/23.To je 65.2 %.

  • Navijač

    5. septembar 2019 | 15:37

    Baš tako. Samo što treba napomenuti da mu treba skinuti jedno tri pokušaja jer je šutirao na isteku vremena sa pola ili celog terena. Znači još bolji procenat, tj sigurno 75% Plavuša slatka ko lubenica!! 🍉🍉 🇷🇸🏀🏆

  • Miks

    5. septembar 2019 | 17:19

    Gađa gađa dobro kad su nebitne utakmice nažalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA