≫ 

Jokićev MMA brat, seksi Kineskinje, ljuti Milutinov: 5 stvari koje niste mogli da vidite na TV-u!

Pogledajte šta sve niste mogli da uočite tokom prenosa meča između Srbije i Portorika

  • 1
Nemanja Jokić, Nikola Milutinov Foto ilustracija: Telegraf

Košarkaši Srbije ubedljivo su pobedili Portoriko sa 90:47 i pokazali da su trenutno najdominantnija ekipa na prvenstvu. Međutim, to ste sve videli u našem izveštaju sa meča ili putem "malih ekrana", ali ima nekoliko stvari koje niste videli na TV, a bile su zanimljive...

Reporter Telegrafa iz Vuhana uspeo je da ih zabeleži.

1. KINEZ DOŠAO U HALU DRESU JOKIĆA IZ DENVERA

Na utakmici je, pored srpskih navijača bilo i dosta onih kineskih koji su bodrili naš tim, ali i Portoriko. Ipak, jedan momak je privukao pažnju jer je došao u dresu Jokića iz Denvera.

Inače, Jokić je glavna zvezda među navijačima na Mundobasketu, kada god uđe u igru i posle njegovih poteza hala je na nogama, a dešavalo se čak i da mu Kinezi skandiraju i da ga pozdravljaju ovacijama.

Ovo je još jedan dokaz koliko ga Kinezi vole.

2. JOKIĆEV BRAT BODRIO "ORLOVE" IZ SVE SNAGE

Nemanja Jokić Foto: Telegraf

Nemanja Jokić, koji je poznat i po tome što je počeo MMA karijeru, došao je na Mundobasket kako bi pratio igre svog brata i bodrio Orlove. On je bio u majici Srbije, sedeo uz teren sa delegacijom KSS i pozdravljao je svaku dobru akciju našeg tima.

3. 500 NAVIJAČA SLETELO SA TRIBINE U PARTER

Pošto je hala bila poluprazna, naročito deo partera, na polovini prve četvrtine organizatori su u dogovoru sa policijom dozvolili navijačima sa tribina da siđu u parter. Nastao je stampedo.

4. NEZADOVOLJNI MILUTINOV UŠAO U IGRU U I VRLO BRZO TRAŽIO IZMENU

Nikola Milutinov Nikola Milutinov nakon što je izašao iz igre pošto je tražio izmenu; Foto: Telegraf

Nikola Milutinov odigrao je 12 minuta na meču sa Portorikom, ali nije uspeo da šutne nijednom na koš. Razlika je bila velika, a naši momci raspucani spolja, iako se mladi centar dobro ubacio pod koš nisu mu spuštali lopre, pa je u jednom momentu selektor Đorđević viknuo da spuštaju loptu na Milutinova.

Ipak, nakon toga je centar tražio izmenu, i svi su pomislili da je zbog toga što mu ne daju loptu saigrači, ali je Đorđević objasnio šta je bilo, jer se posle par minuta Milutinov vratio na teren.

- Nije odigrao prvo poluvreme, pa je u drugom osetio zamor. Posle se vratio, sve je ok - rekao je Đorđević na pitanje zašto je Milutinov tražio izmenu, pa dodao:

- Naravno da lopta mora više da ide ka njemu, ne samo ka njemu. Svako mora da pronađe šutersku formu, ali visoki igrači su naša prednost. Pogotovo Nikola, koji se trudi u odbrani, odlično gradi koš. Nije zbog sebičnosti, to ne postoji u ovoj ekipi. Radi se o čitanju situacija tokom igre.

5. SEKSI KINESKE ČIRLIDERSICE

Na poluvremenu utakmice publika je mogla da vidi odličlan performans kineskih čirlidersica, koje i po svojim koreografijama i izgledu ne zaostaju za najboljima u Evropi.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

(Specijalni izveštač Telegrafa sa Mundobasketa, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA