≫ 

Raduljica: Španci su razbili sve naše kretnje, rasturili su nam igru!

Srbija je i pored poraza nastavlja borbu za finale

  • 6
Miroslav Raduljica Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Srbije ubedljivo su poraženi od Španije 81:69, a ono što još više brine navijače je  prava košarkaška lekcija koju nam je Furija očitala u Vuhanu.

Posle poraza orlovi su 2. u grupi J i sada će u nastavak takmičenja težim putem, preko Argentine, i u slučaju prolaza u polufinale, najverovatnije preko Amerikanaca. Posle meča i prvog poraza na Mundobasketu, kapiten Miroslav Raduljica imao je mnogo razloga za nezadovoljstvo.

- Prilično su nas iznenadili čvrstom igrom na koju se mi jednostavno nismo snašli. Igrali smo mekano, držali smo loptu dosta duže nego što to to inače radimo i što bi trebalo. Rasturili su nam igru na poluvremenu. Nešto smo agresivnije krenuli u drugom. Očigledno nije bilo dovoljno. Velika škola za nastavak takmičenja, da vidimo da nije sve lako kao u grupi i kao kada se igra protiv nekih reprezentacija koje ne skautiraju tako dobro. Špansi su razbili sve naše kretnje. Nismo se snašli na njihovu agresivnu igru i to je to.

Da podsetimo, sledeći meč Srbija igra protiv Argentine u utorak od 13 sati u Donguanu.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action na kojem Raduljica analizira meč protiv Španije.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    8. septembar 2019 | 17:13

    TAKOJE TO KADSE PODCENJUJE PROTIVNIK A TOSU SRBSKA POSLA U SVEMU SRAMOTA DA VECA NEMOZE BITI TREBA DASE STIDE SVI KOMPLETNO SRAMVAS BILO

  • Srba

    8. septembar 2019 | 17:58

    Covek igra rekreativnu ligu a kod nas kapiten.

  • pera

    9. septembar 2019 | 12:24

    Raduljica? Pa, još kapiten ??? To je igrač za basket (eventualno) izmedju zgrada ‚‚Šest kaplara~~ na Novom Beogradu, a pitanje je i da li bi i tu imao mesta ... Gudurić? Ko to beše? Sale, zvani nacionale, kao da žmurećki,iz šešira, vrši izmene...Sale je glavni krivac kada naidjete na ‚‚tvrdog‚‚ protivnika kakva je španija... O ostalim i da ne govorimo. Sledi - Argetina...Živi bili, pa videli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA