≫ 

Posle Kalinića se oglasio i Nedović: Da li je šifrovanom fotkom prozvao Saleta? (FOTO)

Javio se još jedan "precrtani" reprezentativac

  • 38

Nemanja Nedović je uz Nikolu Kalinića bio očekivan u postavi Srbije na Mundobasketu u Kini, ali su odlukom selektora Đorđevića obojica, na opšte iznenađenje, izostavljeni iz tima koji je stao u četvrtfinalu.

Prema mišljenju većeg dela košarkaške javnosti, za obojicu je bilo mesta, međutim selektor je imao drugačije ideje...

Elem, obojica  su istog dana kada je Srbija ispala od Argentine u četvrtfinalu, bila aktivna na društvenim mrežama sa interesantnim porukama za Đorđevića.

Kalinić je "lajkovao" statuse u kojima se proziva srpski selektor, a Nedović je isto tako imao šta da poruči Saletu. Nije bio najdirektniji, ali su mnogi razumeli poruku.

Naime, Nemanja se uslikao u pozi kako ispija čaj, što je odmah protumačeno kao aluzija na popularnu "memu" sa Kermitom u istom položaju i porukom: "Mislio si da ne možeš da budeš zamenjen? Oh...

Očito je i na osnovu ovog posta da će Nedović, baš kao i Kalinić, teško Đorđeviću zaboraviti što ih je ignorisao za postavu koja je igrala u Kini.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on

Pogledajte i šta je Nedoviću poslužilo kao inspiracija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by None of my Business (@butthatsnoneofmybusiness1) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    10. septembar 2019 | 23:59

    Nedo svaka čast na karijeri,ali sta reći za ovo osim "nepotrebno"...sutra tim istim momcima,čijem se ispadanju danas nasladjuješ,treba da pogledaš u oči...oči koje su danas bile pune suza...

  • Dragan

    11. septembar 2019 | 08:12

    Kalinicu i Nedovicu vi nemate zajedno medalja koliko Sasa Djordjevic niste bili svetski prvaci, ni evropski a mislim da i necete nikada biti. Tako da bolje je da cutite i igrate u tim vasim klubovima glumite igrace to vam je dovoljno

  • Miki

    11. septembar 2019 | 07:19

    Kakvi smo, nama ne trba neprijatelj. Ovi momci su super. Treba samo više motovacije, a ne euforije. Biće to sve doobro. Dobijamo amere na olimpijadi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA