≫ 

Dan posle poraza od Argentine: Sale otkazao trening, igrači se oporavljaju u teretani

Ekipa bi trebalo da se što pre oporavi i spremi za mečeve koji predstoje

  • 77
Aleksandar Saša Đorđević

Foto: Marko Jovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Argentine u četvrtfinalu 97:87, pa će se u nastavku Mundobasketa boriti za 5. mesto i olimpijsku vizu. 

Težak je bio poraz od popularnih Gaučosa koji su Srbiju "načetu" u meču sa Španijom dodatno dokusurili, i naneli joj jedan od težih poraza poslednjih godina. Eliminaciju sa prvenstva na kojem su svi, i navijači i igrači, očekivlai zlato, moraju kako znaju i umeju da zaborave i oporave se za naredni, ispostaviće se najbitniji meč na prvenstvu.

Svestan je toga i selektor Đorđević, koji je, shodno okolnostima odlučio da njegovi košarkaši odrade samo trening u teretani, bez treninga u hali.

Naime, baš kao i pre meča sa Argentinom, velika dvorana je zauzeta, jer je ovoga puta na programu četvrtfinale Amerikanaca i Francuza. Tako je procenjeno da je za ceo tim najbolje da se uradi "trening oporavka", dok je za četvrtak, pre odlučujućeg meča, zakazan jutarnji šuterski trening u velikoj dvorani.

Da podsetimo, Orlovi će igrati protiv Francuske ili selekcije SAD 12. septembra, a u slučaju pobede, protiv boljih iz duela poraženih iz sledećih mečeva: Španija - Poljska i Australija - Češka.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action. na kojem Đorđević govori o porazu od Argentine.

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    11. septembar 2019 | 08:44

    Imamo bre kosarkase 16 timova da napravimo i da se ne zna koji je od kojeg jaci, zato SAMO NAPRED pa neka puknu dusmani.

  • Rastko

    11. septembar 2019 | 08:34

    Bice bolje kada igraci shvate da nisu zvezde samo zato jer su se domogli ogromnih para.

  • Rastko

    11. septembar 2019 | 08:35

    Izgubili smo od gaucosa jer nismo hteli da u finalu pobedimo slabu vec jaku Ameriku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA