Evo kad Srbija igra protiv Amerikanaca na Mundobasketu!

Naš tim će morati da igra kvalifikacioni turnir u kojem će se dodeliti još 4 olimpijske vize

  • 51
Srbija vs SAD Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Profimedia/Lintao Zhang/Getty Images

Srbija će morati da igra kvalifikacije za Olimpijske igre, pošto se u Kini dogodio neverovatan šok, gde je Amerika ispala od Francuske u četvrtfinalu.

Naime, Srbiji je odgovarala pobeda Amerikanaca, ali pošto se to nije dogodilo, naš tim će morati da igra sa "Drim timom", koji zapravo to nije, u razigravanju za borbu za 5. mesto.

Taj meč na programu je u četvrtak od 13.00 u Donguanu.

Tako će mnogima biti ispunjena želja da gledaju duel Srbije i Amerike u Kini. Međutim, to će se dogoditi mnogo ranije nego što je bilo ko očekivao, jer su pred početak turnira svi verovali da ćemo taj duel gledati u finalu.

Podsetimo, Orlovima taj meč neće imati rezultatski značaj, jer su Španija i Francuska kao evropske zemlje osigurale bolji plasman od Orlova i naš tim više nema šanse da se kroz Mundobasket kvalifikuje za Olimpijske igre.

Naš tim će vizu za Tokio morati da juri u kvalifikacionom turniru koji će organizovati FIBA, a gde će biti održana četiri turnira, na kojem će biti po 6 ekipa, od kojih će samo pobednik obezbediti vizu za Tokio.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action. Đorđević: Svi smo krivi za neuspeh a ja prvi!

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    11. septembar 2019 | 15:42

    KOJI ŠOK?! AMERIKA DOŠLA SA PETIM TIMOM. DA JE DOŠLA SA LEBRONOM, KARIJEM, DURENTOM... I OSTALIMA PROŠETALI BI SE LAGAN... BILI BI SVAKOGA SA 30-40 RAZLIKE.

  • Miki

    11. septembar 2019 | 15:11

    Ne znam ko ce da mu igra sad te turnire. Nba igraci mu nece doci, a nece mu doci ni Nedovic ni kalinic tako da pisi propalo.

  • Komentator

    11. septembar 2019 | 15:37

    Idemooo finale pre finala 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA