≫ 

Bogdan i Jokić oduševili Kobija Brajanta, imao je šta da kaže i o porazu Amerikanaca! (VIDEO)

Lepe reči legende

  • 7

Kobi Brajant najveći je promoter Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini, a pred završnicu turnira, održao je i veliku konferenciju za medije.

- Jokić je jedan od mojih omiljenih igrača, koje volim da gledam. Donosi sjajne odluke. Bogdanović je takođe jedan od mojih omiljenih mladih igrača. Veoma je agresivan, ne plaši se ničega, spreman je za najveće momente. Veliki sam ljubitelj njihove igre - rekao je Brajant, kog je impresionirao duel Australije i Španije, koja je bila bolja nakon dva produžetka.

- Bilo je sjajna, divna košarka. Sjajno se kretala lopta, igrači su izvodili odlične poteze kada je bilo neophodno. Bilo je uživanje gledati meč" - rekao je Brajant, pa najavio Argentina - Francuska.

- Imao sam duele sa Fakundom Kampacom. Uvek je bio žestok. Argentina igra sjajno timski i ofanzivno i defanzivno. Biće veliki izazov za Francusku.

Naravno, morao je Kobi da prokomentariše i fijasko selekcije SAD.

Kobi Brajant

Foto: FIBA

- Mislim da je ogroman izazov. Nije više o tome da svet juri da stigne SAD već je odavno dostigao. Sjajna košarka se igra u Srbiji, Španiji, Argentini. Biće to veliki izazov za sledeći tim kako god da se on zvao.

Kobi je pričao i o Marku Gasolu, legendi Španije koja je najbolji meč odigrala kada je najvažnije - dao je 33 poena Australiji.

- Znam Marka od kad je imao 13 godina. Videti dokle je stigao kao igrač, čovek i osoba, srećan sam i ponosan videti to. Pokazuje veliku zrelost na parketu. Ništa ne može da ga poremeti, ni -9, ni provokacija protivnika. On nastavlja da drži kontrolu i sjajno rešava stvari. Mislim da je iskustvo ključan faktor kod njega.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosa

    13. septembar 2019 | 15:05

    Neka su oni zivi i zdravi bice medalja.ZIVELA SRBIJA.

  • Sveto

    13. septembar 2019 | 15:52

    Gledajte Argentinu i učite kako se bori za svoju zemlju.Nadam se da ce osvojiti zlato.

  • amerika

    13. septembar 2019 | 16:40

    Dosta je Srbija osvoila medalja, neka se malo I drugi raduju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA