≫ 

Polje u nedogled i Skola koji pika basket u ambaru! Ovako se velikan spremao za Kinu (VIDEO)

Rad, rad i samo rad - to je recept neuništivog lidera Argentine

  • 2
argentinac, trening Printskrin: Twitter/CABB

Luis Skola je fascinirao košarkaški svet brojkama koje beleži na Svetskom prvenstvu u Kini, najboljim otkad igra za reprezentaciju, a ima tome već 20 godina!

Njegovih 28 poena Francuzima u polufinalu su priča za sebe, tri trojke iz četiri pokušaja, 13 skokova, i to pored NBA zveri oličenoj u Goberu...

Nije to problem za vremešnog Argentinca, on može sve, jer se dugo spremao za ovaj trenutak, o čemu svedoči i snimak koji je "okačila" argentinska košarkaška federacija na svom tviter nalogu, u prilog veličini svog kapitena.

Na njemu se vidi nepregledno polje, zelenilo Kastelija (mesto u blizini Buenos Ajresa), priroda i... - Luis Skola u ambaru kako marljivo trenira!

Zapravo, u pitanju je mali teren sa jednim košem, gde se Skola četiri nedelje spremao, radio individualno, a rezultat svega toga znamo - finale Svetskog prvenstva u Kini za Gaučose!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko iz mase

    14. septembar 2019 | 12:49

    To je pravi patriota. Ovog naseg jokica smo morali da molimo da igra i na kraju nije se ni oznojio. Skola je za njega velikan, legenda, borac!!! Pokazao mu je i oducio ga od kosarke. Svaka cast argentincima na borbi.

  • Zverko

    14. septembar 2019 | 13:22

    Igra covek vrhunski u tim godinama,kapa dole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA