≫ 

Španac "sahranio" Bobija, Jokić zapanjio Čehe... Ovo je deset najboljih poteza Mundobasketa! (VIDEO)

Nije baš kao kada gledamo NBA Top 10, ali je bilo lepih poteza

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Najbolji potez prvenstva izveo je Čimezi Metu na meču svoje Nigerije protiv Kine, ali su se na listi najboljih poteza u izboru svetske kuće košarke našli i naši igrači.

Na desetom mestu je Nikola Jokić koji je jednom rukom iznenadio Čehe podigavši alej-up za Nikolu Milutinova.

I na devetoj poziciji je potez sa meča Srbije, ali je ovog puta Vili Ernangomez iz Španije monstruozno posterizovao našeg centra Bobana Marjanovića.

Osmo mesto je pripalo Kinezu Đijanlijan Liju koji je kroz sredinu prošao i zakucao protiv Nigerije, Rui Hačimura je isto uradio, ali protiv Majlsa Tarnera iz Sjedinjenih Država na sedmom mestu.

Šesto je pripalo Mohiki koji je pogodio u poslednjoj sekundi za pobedu nad Iranom, dok su se Argentinci na petom poigravali pasovima iza leđa kada je Kampaco dao trojku Koreji.

Džejlen Braun je zakucao "vindmil", Janis Adetokumbo se prošetao kroz reket Novozelađana. Na drugom mestu je završio pas Kampaca za Deliju, "igla" kroz sredinu reketa i iza leđa za kucanje i nagoveštaj kraja borbe za medalje Orlova.

Da podsetimo, Mundobasket je završen u nedelju pobedom Španije nad Argentinom u finalu 95:75. Srbija je na prvenstvu završila na petom mestu dvema pobedama u doigravanju za to mesto nad SAD i Češkom.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA