≫ 

Bogdan nije lider, fali mu bitna stvar: Legendarni košarkaš surovo objasnio karakteristike vođe

Nekadašnji reprezentativac Srbije iskreno pričao o rezultatu naše selekcije u Kini

  • 70
Bogdan Bogdanović Foto: Marko Jovanović

Bivši košarkaški reprezentativac i osvajač zlata na Mundobasketu u Indijanopolisu, Milan Gurović ocenio je rezultat srpske selekcije u Kini kao mali neuspeh. Smatra da smo imali odličan tim i igrače, ali da nam je nedostajalo malo više hrabrosti i bezobrazluka u utakmicama sa Španijom i Argentinom.

On je takođe istakao da ne misli da je Bogdan Bogdanović bio lider tima jer je za toi potrebno da se imaju neke druge karakteristike, a ne samo broj ubačenih poena.

Mi nismo imali lidera. Svi pričaju Bogdan Bogdanović lider, po meni nije. On je odličan igrač, fenomenalan šuter, najbolji igrač. Ali, nisi ti lider samo na terenu, nego i van terena. Daj malo podvikni na tajmautu, drekni, nateraj ih da se probude. To je lider.

- Tu je falio Teodosić, on zna da priča, da podvikne. Ne možeš svaku utakmicu da daš 30, svaka čast, ali nekako je Bogdan miran. On je mašina, najbolji šuter u poslednjih 30 godina. Ali, da bi bio lider treba da priđeš igraču da mu kažeš nešto da ga udariš po dupetu, da ga popkreneš - rekao je Gurović u intervjuu za Merdijan TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    23. septembar 2019 | 22:13

    E moj gurovicu pa taj Bigdanovic je do sada postigao kolko ti nisi za celu karijeru i ti da pricas o njemu koji je izmislio kosarku za tebe i tebi slicne.

  • шумадинац

    23. septembar 2019 | 21:12

    Најбољи Српски шутер не у последњих 30 година него икада је Пеђа Стојаковић

  • ...

    23. septembar 2019 | 19:19

    Istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA