≫ 

Bundeva umesto šerpe! Omiljeni recept Tanje Bošković koji je idealan za jesenje dane

 ≫ 

Prste da poližeš!

Komentari

  • љиљана

    4. oktobar 2019. | 11:17

    То се кува ујутро за ручак или вечеру. Укусно као и месо које се кува у 'Slowcooker' посудама, тако да је добро за жене које раде.

    Podelite komentar

  • Kv

    18. septembar 2019. | 23:47

    Ne mogu života mi da guram kajsije u meso, plus vino, cimet. .. neka... a i dok se zgotovi pockrasmo gladni, ko pretekne posle ovog specijaliteta nek se javi u komentaru. Aj prijatno.

    Podelite komentar

    • 19. septembar 2019. | 10:11

      Ja 2

      @Kv

      A sto? Imasvega za svakog( tzv.buckuris).

      Podelite komentar

  • Zvezda

    18. septembar 2019. | 23:41

    Sta je ovo? 😨 Ja luđi recept ne vidoh u životu!

    Podelite komentar

  • VX

    18. septembar 2019. | 22:32

    Da spremam jelo šest sati ?

    Podelite komentar

  • Čika Jova

    18. septembar 2019. | 18:40

    Da li je ona probala ovo jelo, ili nas tera da prvi mi probamo?

    Podelite komentar