Potukli se Albanci i šiptari sa Kosova na prvom međusobnom košarkaškom meču!

Najbolji igrač Kosova i Metohije Dardan Beriša izazvao rasni incident na utakmici

  • 8

Košarkaška reprezentacija Albanije odigrala je prijateljski meč sa reprezentacijom srpske pokrajine Kosovovo i Metohija u sklopu priprema za kvalfikikacije za Mundobasket 2019. godine.

>>> SRBIN DEMOLIRAO REPREZENTACIJU KOSOVA! Bruka nepostojeće države u prvom zvaničnom meču (VIDEO)

Međutim, iako važe za prijateljske saveze, došlo je do nemilih scena i tuče među igračima. Navijača je bilo malo, uglavnom porodice igrača sa Kosova, čemu je kumovala i odluka da se utakmica održi iza zatvorenih vrata.

Kosovari su bili superiorni u prvoj četvrtini i vodili su sa 23:14,  a u drugom periodu pre kraj došlo je do koškanja igrča.

Najbolji igrač selekcije Kosova Dardan Beriša je isključen a nakon toga je počeo sa vređanjem sudija. Nakon toga je prišao klupi i počeo da vređa Majka Mohzera Amerikanca koji igra za Albaniju.

Beriša je toliko psovao i imao raističke uvrede da je svima u hali bilo neprijatno zbog njegovog gesta, a tu su bile i žene i deca ostalih košarkaša. Nakon toga su se igrači dva tima skuobili na terenu i došlo je do tuče, posle čega je Briša izbačen iz hale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA