KK Crvena zvezda poziva sve navijače da pomognu teško bolesnom sinu Partizanovog novinara

Jer je život važniji: Malom Isaiji do ponedeljka, 19. februara treba 126.713 dolara za operaciju

  • 36

Košarkaški klub Crvena zvezda poziva svoje navijače da pomognu trinaestogodišnjem Isaiji Pantiću, sinu novinara Partizana Željka Pantića, kojem je dijagnostifikovan maligni tumor mozga.

>>>Partizanov novinar bije najvažniju bitku: Sin Željka Pantića teško bolestan, moli za pomoć! Isaiju čeka utakmica života (FOTO) (VIDEO)

Dečaku je potrebna hitna operacija u Vašingtonu, a problem su kratki rokovi. Naime, do ponedeljka 19. februara potrebno je uplatiti 126.713 dolara kako bi se operacija uradila 26. februara u SAD-a.

U poruci kluba stoji:

- Zvezdaši, Isaiji Pantić je potrebna pomoć, hitno! Priključite se i vi akciji i budite humani! I #JerJeZivotVazniji #HumanaZvezda

 

Uputstvo za uplate u dolarima:

Intermediary: SWIFT code:CITIUS33 ABA routing code: 021000089 CITIBANK n.a. New York, NY United States

Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia

Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za uplate u eurima:

Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy

Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia

Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za update u dinarima:

Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Pantić Isaija, Beograd, Srbija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. februar 2018 | 19:50

    E moj Panticu,Panticuuuu....Ceo zivot pljujes po Zvezdi i delijama,ismejavas,provociras, a vidi danas....I molim ljude iz Telegrafa da objave komentar jer sam ubedjen da covek prati sve. Ne zelim i necu nista lose reci o coveku,ali mi je zao sto ce najgori moguci nacin da shvati da nije vazno da li si crno ili crveno beli,vazno je kakav si covek!!!! Voli svoje,postuj druge jer tebe Panticu danas niko ne gleda kriz ono sto si radio,svi te mi pa cak i one najokorelije delije gde i ja pripadam i ako si me milion puta uvredio gledam kao coveka kojem je potrebna pomoc i pomocicu i ja moji ortaci i siricu preko drustvenih mreza i zavcu mnoge koje znam da mogu da pomognu!!!! Tebi ce danas Panticu cela crvena bela javnost da pomogne,da isti ti koje pljujes iz dana u dan i budi ubedjen da cemo iz seca da pomognemo i da se molimo Bogu za tvog sina za nase dete za dete Srbije. Sinoc se na aseveru pricalo o tome, pricali i medjusobno se organizovali kako da pomognu,sinoc delije sa Severa i fudbaleri danas KK i kosarkasi . Volim Zvezdu do ludila ali Panticu tvoj Partizan postujem sto do juce za tebe iz ti znas kojih razloga nisam mogao da kazem,danas..... Danas smo svi zaboravili ono sto je bilo juce,danas smo Panticu svi kao jedno,danas mi ne igramo za Zvezdu,danas Zvezda i delije igraju za tvog malog andjela!!!! To je Panticu zivot i meni je drago sto je ivako,drago mi je sto su sve delije ustale da pomognu tvom sinu jer tako i treba da bude!!!! Apelujem sve delije da sutra uplate ko koliko moze od 100,200,500,1000... dinara i delije i grobare i navijace Vose i ostalih klubova. Mozemo sakupiti u roku od 24 sata i mozemo i hicemo i MORAMO jer ivaj mali andjeo zasluzuje da zivi da se raduje da uziva u zivotu da ide na utakmice i da se raduje pobedama svog Partizana!!!! Ajmo braco delije,oni koji su bili sinoc na Severu znaju sta im je ciniti,ostali imate ziro racun idemo braco delije ovaj mali andjeo nas zove!!!! Tebe Panticu pozdravlja Zvezda i delije,moras da budes jak zbog svog sina,drzi se ,glavu gore!!! Dace Bog da operacija uspe da se srecni vratite kuci,da se mali oporavi i da bude srecno dete!!!! Pomozi Boze! Pozdrav mojim delijama,pozdrav grobarima i braco nema danas crno ili crno belo, danas smo svi jedan , danas smo svi Isaija!!!!

  • Kobi

    14. februar 2018 | 20:25

    Zasto jednostavno igraci fk partizana ne bi dali delic svoje plate. fk je dobio par miliona od evrope,sramota,ako ne daju.

  • Igor Obrenovac

    14. februar 2018 | 20:26

    Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA