≫ 

Juniori Zvezde pali od Huventuda na startu fajnal ejta Evrolige, Pukl razbesneo crveno-bele! (VIDEO)

Crveno-beli su imali priključak sve vreme, ali su poklekli u poslednjoj četvrtini

  • 8

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda doživela je poraz na startu juniorskog fajnal ejta u Beogradu od ekipe Huventuda sa 90:78.

>>> 5 najvećih evropskih talenata koje morate videti na juniorskom turniru Evrolige: Zvezdino čudo i Partizanovo dete iz Reala će dominirati! (VIDEO)

Crveno - beli su odlično krenuli meč i već posle prve četvrtine imali su plus 10 29:19. U drugom kvartalu Huventud je preokrenuo pa je poveo na poluvremenu sa 47:46 zahvaljujući Kuevasu koji je šutirao trojke 5-7.

Ključni momenat bila je četvrta četvrtina kada je rival iz Španije stekao plus 14 pri 71:85.  Pokušali su trojkama da se vrate Zvezdaši, ali nisu uspeli.

Bilo je i mnogo momenata u trećoj deonici koji su revoltirali navijače i tabor Zvezde, pošto je sudija Pukl imao sve samo ne domaćinski kriterijum.

Potpuno je ignorisao i momenat kada je Živanović fauliran pri žestokom padu na glavu, nakon koga mu je bilo potrebno nekoliko minuta da ustane.

U petak, drugog dana takmičenja, Zvezda će igrati od 13.00 protiv Bajerna, Mega od 11.00 protiv Pariza, Huventud protiv Stelazur od 15.00, program otvaraju Real i Lijetuvos od 9.00.

VIDEO - Juniori Zvezde poraženi na startu Evrolige

Prvo kolo:

Pariz - Real Madrid 47:82

Lijetuvos - Ritas Mega Bemaks 103:65

Stela Azura - Bajern Minhen 67:63

Crvena zvezda  - Huventud 78:90

Naišli su na tvrd otpor Španaca Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA