≫ 

Makedonski Džordan je novi plej Zvezde!?

Evroligaško pojačanje se očekuje na Malom Kalemegdanu

  • 20

Mogući organizator igre Crvene zvezde u predstojećoj sezoni mogao bi da bude dosadašnji plejmejker Armanija Džordan Teodor.

>>> Ročesti ima novi klub, novac je od danas njegov najmanji problem

Kako prenose mediji u Srbiji, sa Amerikancem su otpočeti pregovori, pa se u slučaju pozitivnog ishoda očekuje i predstavljanje osmog pojačanja tima sa Malog Kalemegdana.

Košarkaš, kojeg su mnogi u italiji nazivali "Nezaustavljivi" zbog odličnog prodora i brzine, rođen je 1989. godine, igrao je za Seton Hol koledž, a 2012. godine bio je učesnik NBA drafta. Takođe, poseduje i makedonski pasoš pa se kao logičan splet okolnosti nameće da je Pero Antić "kumovao" kontaktu dve strane.

Zanimljivo, 2017. godine izabran za najkorisnijeg igrača FIBA Lige šampiona, sa prosekom od 15,9 poena i 7,7 asistencija po utakmici, a crveno beli bi, u slučaju da potpiše, bili osmi klub u Evropi za koji nastupa jer je pre toga nosio dresove Antalije, Mersina, Banvita, francuskog Briža, Frankfurta i Armanija.

Da podsetimo, nova pojačanja Zvezde su Bili Beron, Majk Cirbes, Dušan Ristić, Majkl Odžo, Zoran Paunović, Stratos Perperoglu i Muhamed Faje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    4. avgust 2018 | 21:26

    Sledeće pojačanje Stefan Marković.A najverovatnije i Kvinsi Miler

  • Voda

    4. avgust 2018 | 17:11

    Bice to odlicna ekipa. Kad krecu pripreme

  • Dorćolac

    4. avgust 2018 | 17:54

    Ajde grobari čekamo vaš komentar 😂. Ajmo sada FMP se pojačava,odakle vam pare hahahha. Idemo samo jako 💪.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA