Grcima se crno piše ako Bogdan ovako bude "sipao" na Kritu: Mrežica u Pioniru se usijala kad je bek Kingsa krenuo da niže trojke (VIDEO)

Šuter srpske reprezentacije "naštelovao" ruku, brojali smo pogođene šuteve za tri poena, pa nam je dosadilo

  • 9

Srpska košarkaška reprezentacija odradila je trening pred put u Heraklion gde je čeka duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo iduće godine sa Grčkom (četvrtak, 20.00).

>>> Raduljica dva dana pod temperaturom, Bjelica nosi kragnu: Sale Đorđević uoči meča sa Grcima broji nespremne igrače (VIDEO)

Nije najidealnija situacija za selektora Đorđevića zbog određenih kadrovskih problema, što nije prvi put da se dešava, pa nema preterane brige. Ako neka nacionalna selekcija ima kvalitetna alternativna rešenja, to je definitivno košarkaški tim.

Jedan od lidera tima Bogdan Bogdanović spreman je da "rešeta" na Kritu, što se da zaključiti na osnovu njegovog šuterskog izdanja na treningu: Jedna za drugom upadale su lopte kroz obruč, trojka za trojkom, "bez koske"...

Neverovatna je lakoća sa kojom bek Kingsa pogađa uzastopne šuteve, neće Grcima biti nimalo lako ako u ovaovom raspoloženju Bogdan bude na Kritu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸🥇🥇🇷🇸🇷🇸🥇🥇

    11. septembar 2018 | 22:55

    Tako je punio i fmp ce

  • Realno

    11. septembar 2018 | 23:55

    Na treningu sve pogadja, kada se odlucuje u zadnjim sekundama sve masi.

  • draleRS

    12. septembar 2018 | 09:21

    sampion suteva na treningu a na utakmici se izgubi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA