≫ 

Da li treba da pričam ljudima da ste uzimali pare od igrača: Žučna rasprava Vujoševića sa vođom Grobara na proslavi JSD Partizan (VIDEO)

Burno je bilo na obeležavanju rođendana crno-bele familije

  • 43

JSD Partizan u četvrtak je obeležio 73 godine postojanja, centralna figura proslave bio je legendarni košarkaški trener Duško Vujošević, koji je imao izlaganje tokom promocije knjige "Crno-bela ideologija" u Domu Vojske.

Podsetio je Dule i na neke ne baš blistave trenutke iz skorije istorije KK Partizan, pa je u jednom momentu došlo do žučne rasprave sa jednim od vođa navijača Milošem Radisavljevićem Kimijem.

Njihov "duel" definitivno je obeležio crno-belo veče.

- Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje - reternirao je Kimi Vujoševiću kad su se dotakli teme KK Partizan iz perioda najvećih turbulencija i podela među Grobarima koje su i danas aktuelne.

>>> Veličković trenirao u patikama sa pijace, Vujošević zna ko je kancer u Partizanu, Danilovićeve psovke za Vestermana na aerodromu: Crno-bele anegdote koje su čekale današnji dan da budu ispričane (FOTO)

Dule je insistirao:

- Hajde da pričamo.

Dijalog je tom trenutku na kratko obustavljen, pošto je Kimi, na Vujoševićevo "jel' imaš još nešto da kažeš", odgovorio "imam, ali to ćemo mi nasamo, ovde pričamo o Partizanu i lepim momentima".

Vujošević je lako "upadao u vatru", podsetio je Radisavljevića na neke momente koje ne služe na čast ni Partizanu ni navijačima.

- Čekaj, jel' treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da za**bavaš - bez dlake na jeziku odbrusio je Vujošević.

Radisavljević, koji sada predvodi jednu od tri frakcije Grobara, potvrdio je njegove reči pred mnogobrojnim gostima.

- Uzimane su pare, ceo život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne...

Prebacio je Radisavljević trofejnom treneru odgovornost za raskol među Grobarima.

- Ali mnogo je važno što si ti dao legitimitet ovima što su uzurpirali tribinu, isti su tebi zaboli nož u leđa i učestvovali u tvom teranju iz kluba. A mi smo ocrnjeni u  javnosti. Da tebe nije bilo oni se ne bi probili kako su se probili. Mene si lično mnogo razočarao, znaju svi priču i šta se desilo, ja te branim i pevaćemo uvek "Dule", ali mnogo veliku stvar si uradio što si dao legimitimitet tom Vučku (jedan od vođa aktuelnog juga).

Poslušajte kompletnu raspravu Vujoševića i Radisavljevića

Mirković o porazu Zvezde od PSŽ-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    5. oktobar 2018 | 08:37

    Počeo je "prljav veš" glodarije da izlazi u javnost...

  • Dr Laza

    5. oktobar 2018 | 08:23

    I onda nama kažu da smo "cigani"!!!

  • Istina

    5. oktobar 2018 | 09:22

    Zbog tih navijaca moja deca joss ni jednu zvanicnu utakmicu nisu gledala uzivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA