≫ 

Mega je hit ABA lige! Milojevićeva deca bez poraza, "vunderkind" Mišković "slomio" Olimpiju u produžetku (VIDEO)

Sjajan početak sezone za "roze tim"

  • 2

Mega se ne šali!

Ekipa Dejana Milojevića igra fantastično u povoju sezone, upisala je i četvrtu pobedu u isto toliko mečeva, u petak uveče protiv Olimpije nakon produžetka 81:77, i trenutno je lider regionalne lige.

Najzaslužniji za slavlje "roze tima" bio je 19-godšnji Nikola Mišković sa 18 poena i ključnom trojkom za preokret 79:77 minut pre kraja dodatnog vremena.

Pokazao je sin bivšeg centra Zvezde Dejana kakav je potencijal u još nekoliko situacija kao što je i ovo jednoručno zakucavanje posle prodora, koje možete videti u nastavku.

Demonstrirali su igrači domaćeg tima pobednički karakter i upornost posle deficita u kojem su bili u prvom poluvremenu (minus devet, a imali su i 13 u trećoj četvrtini) za koji je najzaslužniji Lapornik sa pet trojki iz šest pokušaja u prvih 20 minuta.

Ipak, potpuno se ugasio šuter gostiju u nastavku, posle 17 u prvom delu meča, ubacio je još samo dva poena, a Mega je krenula u juriš koji joj je doneo preokret i dramu u samoj završnici.

Imali su igrači Mege šut za pobedu u regularnom delu, međutim Mušidi nije pogodio za tri, da bi Mišković u produžetku, uz poene Fundića i Ašćerića, zapečatio trijumf.

Uz Miškovića, Megu su ka pobedi "gurali" Bitadze sa 17 poena, te Mokoka i Fundić sa po 11.

Na drugoj strani Lapornik je sa 19 bio najefikasniji, dok je Mesiček ubacio 15.

Pogledajte i ključnu trojku Miškovića za preokret u produžetku.

ABA liga, 4. kolo

Petak

Mega Bemaks - Olimpija 81:77 (posle produžetka)

Subota

Krka - Partizan 17

Crvena zvezda - Igokea 21

Nedelja

Zadar - Mornar 17

Cibona - Cedevita 19

Ponedeljak

Budućnost - FMP Železnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE

    19. oktobar 2018 | 19:37

    Nije ovo prvi put.Dakle idemo finale ponovo Crvena zvezda-Mega.Verovatno gledano po snazi u f4 je i FMP...Što se partizana tiče,to već ne bi mogao da tvrdim.Jedni su od najlošijih ekipa u Evropi.Ali lepo bi bilo kao nekada da budu sva četiri srpska tima na F4.Partizan ima najmanje šanse jer baš su očajni.Malo ih država gura ali to im je jedina šansa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA