≫ 

Zvezda razbila Igokeu i nastavila pobednički niz! Radanov briljirao! (FOTO) (VIDEO)

Posle trijumfa nad Andorom, crveno-beli naneli gostima iz Laktaša najteži poraz u ABA ligi ove sezone

  • 17

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su niz pobeda i protiv Igokee koji su savladali sa 96:75 u utakmici 4.kola ABA lige.

Pobeda izabranika Milana Tomića se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, pa je ovaj susret poslužio šampionu Srbije za dodatno uigravanje pred nastupe u Evrokupu.

>>> Tomić ima odličan start sa Zvezdom, može li da sruši rekorde Dejana Radonjića?

Na ovom susretu, Tomić je na raspolaganju imao sve igrače, dok trener Igokee Nenad Trajković nije mogao da računa na Adamovića, kao ni na bivšeg kapitena Zvezde, Vuka Radivojevića.

Zvezda je od samog starta silovito ušla u meč. Lazić je sa dve trojke otvorio utakmicu, da bi mu se brzo priključio i Beron, novom trojkom. ZCrveno-beli brzo su stigli do 15:5, ali je od sredine prve deonice Igokea zaigrala mnogo bolje pa je do kraja uspela da otopi prednost domaćina na samo -2.

 

U nastavku Tomić je u igru ubacio mlade snage, Radanova i Simanića, koji su trojkama uspeli da odlepe Zvezdu na 5 poena prednosti.

To je samo bila najava serije poena koji su usledili posle tajm-auta Tomića. Tako su domaćini brzo uspeli da vrate prednost od desetak poena, pa je na poluvremenu bilo 52:44.

VIDEO: Najbolji potezi prvog poluvremena

Posle poluvremena, Igokea nije uspela da, u prva tri minuta postigne koš, što su domaći košarkaši iskoristili da dodatno uvećaju prednost. U ovoj deonici posebno se razigrao Aleksa Radanov koji je predvodio crveno-bele.

Sa jedne strane, gosti iz Laktaša borili su se za svaki poen, dok je Zvezda kažnjavala svaku grešku rivala. Takođe, viđen je i jedan od najlepših poteza na meču kada je Čović sa linije za tri poena asistirao Fajeu koji je atraktivno zakucao.

Do kraja, Zvezda je rutisnki privela meč kraju. Važno je istaći da su posebno bili raspoloženi Filip Čović koji je uz 4 poena, dodao 10 asistencije i odlično razigravao saigrače tokom čitavog susreta, kao i Aleksa Radanov koji je sa 16 poena, bez promašaja, predvodio crveno-bele do još jednog trijumfa u nizu.

Sa druge strane, najefikasniji košarkaš na meču bio je Sava Lešić koji je ubacio 21 poen.

Faje je izveo najlepše zakucavanje na meču; Foto: www.aba-liga.com

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

VIDEO: Tomić o novoj sezoni, očekivanjima i ciljevima KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA