Delije prekidaju bojkot samo za jedan meč!

Najvatreniji navijači se vraćaju na tribine

  • 22

Košarkaški klub Crvena zvezda na utakmicu 5, kola Evrokupa protiv turskog Galatasaraja imaće podršku najvatrenijih navijača Delija koje su odlučile da na ovom meču podrže svoj tim.

Ipak, po svemu sudeći njihov prekid bojkota dolaska na utakmice trajaće samo tu jednu utakmicu.

Delije su saopštenjem na svom zvaničnom forumu najavile svoj dolazak, a glavni razlog jhe sećanje na Marka Ivkovića, navijača koji je ubijen 21. novembra 2014. godine u Istanbulu pre evroligaškog duela sa Galatasarajem.

Delije su odlučile da ovu utakmicu isprate onako kako su (ispratile) sve (utakmice) do sada sa ovim klubom! Zato pozivamo sve one kojima je Zvezda u srcu, sve grupe, sve ljude koji poštuju ime i prezime našeg druga, da se pojave na ovoj utakmici u majici našeg Brata i da tako još jednom odamo počast našem stradalom Bratu!

- Naravno, i da ponesemo naš tim do nove pobede, koja je za nas više od igre! Kupujte karte na vreme, neka cela hala bude kop! IVKOVIĆ MARKO - piše na portalu "Delije.net

Da podsetimo, najvatreniji navijači crveno-belih bojkotuju utakmice košarkaškog kluba još od 26. januara ove godine i meča sa Olimpijakosom u Evroligi, kada je za tim sa Malog Kalemegdana nastupio Alen Omić.

Utakmica između Zvezde i Galatasaraja igra se sledećeg utorka od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić.

VIDEO: Dan kada je Pionir skandirao Omiću

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada NS

    25. oktobar 2018 | 15:50

    Kamo srece da ostanete tamo gde inace provodite vreme. Po rupama iz kojih izmilite kad treba da se navija ali za lepe svote novaca. Kakvi crni navijaci bre... BRUKA OD LJUDI!

  • Pixi10

    25. oktobar 2018 | 15:46

    Ne trebate nam ni sada

  • dsri

    25. oktobar 2018 | 15:50

    Pravi navijaci su bili uvek uz klub...kada nismo osvajali titule bilo je po 15-20k ljudi a zapitajte se zasto sada nema ni 5000 ljudi!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA