≫ 

Lopetegi ne zna da vodi svlačionicu, taktika ovde nije bitna: Serhio Ramos ogolio istinu o Lopetegiju i rasulu u Realu

Kada Ramos kaže...

  • 1

Lider Reala Serhio Ramos slikovito je opisao zašto Đulen Lopetegi nije uspeo da nasledi dostojno Zinedina Zidana.

Bolan je bio poraz od Barselone sa 5:1 na Kamp Nou, delovao je Real kao potpuno raštimovan tim, iako je pre samo nekoliko meseci osvojio treću Ligu šampiona u nizu.

Posle debakla, Serhio Ramos između redova opisao je zašto Lopetegi nije uspeo u Realu.

- Ponekad, vođenje svlačionice predstavlja mnogo važniju stavku od taktičkog znanja - rekao je Ramos, čime je između redova jasno poručio šta je problem.

Upravo to se posebno isticalo kao adut Zinedina Zidana, Francuza koji je uspeo da ostavi veliki igrački ego po strani i izbalansira sa ekipom punom zvezda, koja je na kraju ređala uspehe, a da se o taktici i nije toliko pričalo.

Zidan je pametno i odabrao trenutak kada da ode iz kluba, ali je Real sada u neprilici. Traži se novi trener, u pol poziciji je Antonio Konte, ekipa je deveta u ligi...

VIDEO - Kako je Zidan podneo ostavku u Realu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    29. oktobar 2018 | 14:07

    Jeste to do trenera, ali je isto tako i odlazak Kristijana mnogo vise uticao. Novi trener mozda uvede malo boljitka, ali ne mnogo. Njima je Rolnaldo bio stub ekipe, sve se vrtelo oko njega i sve je bilo na njemu. Real sad vise nema pravlog lidera, i tesko da ce naci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA