Mladi smo i treba nam pomoć: Trinkijeri poziva Grobare na "klasik" sa Cibonom

Crno-beli priželjkuju treću pobedu u nizu

  • 5

Košarkaši Partizana u subotu, 10. novembra od 19 časova dočekuju Cibonu u okviru 7. kola ABA lige.

Partizan, ima tri pobede i tri poraza u dosadašnjem toku ABA lige. Za utakmicu vlada veliko interesovanje, i izvesno je da će crno-beli još jednom ove godine imati podršku pune hale.

- Još jednom, našoj ekipi treba pun Pionir. Jako smo mladi i treba nam pomoć. Svakodnevno puno radimo i sada taj rad moramo pretvoriti u igru, a uz podršku je uvek lakše. Očekuje nas teška utakmica, oni su jako iskusni, a mi jako neiskusni, i ako se bude igralo u ritmu koji nametne Cibona, neće biti dobro za nas.

- Ukoliko uspemo da nametnemo stil igre koji odgovara nama, imaćemo dobru šansu - izjavio je trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri.

VIDEO: Pitali su Trinkijerija za pojačanja - Odgovorio je pesmom Grobara i oduševio navijače Partizana

Sa druge strane, krilo crno-belih, Rade Zagorac, ističe puno razloga zbog koji h je sutrašnja utakmica važna za Partizan.

- Očekuje nas važna utakmica, sa mnogo aspekata. Prvi - kako bismo zaokružili mini ciklus od tri utakmice bez poraza i time potvrdili pozitivnu reakciju na dolazak novog trenera. Drugi - kako bismo odmakli Ciboni sa kojom u ovom trenutku delimo isti skor, i treći - eventualna pobeda bi bila mnogo značajna nadgradnja samopouzdanja, pred mini seriju od dva jako zahtevna gostovanja. Prethodnih dana smo radili dobro, pa verujem da uz, već redovno fantastičnu podršku navijača,  možemo do jako važne pobede - istakao je Zagorac.

VIDEO: Trinkijeri o tome hoće li preuzeti Zvezdu ili Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvalitet ne kvantitet

    9. novembar 2018 | 20:48

    Ajmo Partizane moj, stazama stare slave, Grobari su uz tebe a zajedno možemo sve!

  • Marko

    9. novembar 2018 | 18:29

    Pre je Tresing nego Klasik 😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA