≫ 

Jakom odbranom na fizikalije Monaka: Zvezda traži novu pobedu u Evrokupu

Utakmica je na programu u sredu od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je protiv Monaka očekuje tešku i neizvesnu utakmicu u Beogradu u 7. kolu Evrokupa.

- Očekuje nas čvrsta i teška utakmica protiv ekipe koja puno igra u tranziciji, dosta zavisi od igre svojih bekova koji nameću ritam Nidama, Džonsa i Robinsona. Napadačka igra dosta im je zasnovana od "pik" igre sa Kikanovićem koji je ključni igrač Monaka.

- Ne treba zaboraviti ni nekoliko dobrih francuskih igrača koji dosta utiču na igru tima", rekao je Tomić za klupski sajt.

Trener Crvene zvezde nema problema sa povređenim igračima za duel sa Monakom, koji bi mogao da odluči prvo mesto u grupi pošto oba tima imaju skor 4-2.

Milan Tomić trener Zvezde Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Monako je fizički jak tim, koji se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo i neće nam biti lako - poručuje Tomić, nakon što su crveno-beli slavili u prvom meču 66:63.

Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes ističe da veoma ceni ekipu Monaka.

- Odigrali smo vrlo tvrdu i neizvesnu utakmicu u Monte Karlu, sada znamo kakvog protivnika očekujemo. Moramo da budemo maksimalno fokusirani na našu igru, da svih 40 minuta znamo šta radimo na terenu. Očekuje nas duel sa fizički vrlo dobrim timom i moramo da odgovorimo velikom energijom. Deo te energije očekujem da nam daju navijači, jer je igranje u našoj dvorani uvek prednost za Zvezdu", kaže Cirbes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    13. novembar 2018 | 20:33

    Da li dolaze Delije? Ako ce ih bodriti najvatreniji kao protiv galate, pobeda se ne dovodi u pitanje...

  • Kk cz

    13. novembar 2018 | 19:14

    Ako zvezda odigra s 80% kapaciteta problema neće biti...a ne verujem da mogu u serijama da igraju slabo...šteta je što Nenadić i Davidovac nisu medju dvanaest...mogli bi recimo Ristić i Čović malo da „odmore“...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA