≫ 

Amerika se smeje kako Jokić "pleše" dok mu "lome kolena": Srbin blizu tripl-dabla, ali su ga Pol i Harden izblamirali (VIDEO)

Srpskom centru falile su tri asistencije za novi tripl-dabl, ali je postao tema šala na društvenim mrežama

  • 13

Džejms Harden i Nikola Jokić u duelu; Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Denvera poraženi su od Hjustona na svom terenu sa 109:99 uz solidnu partiju Nikole Jokića, kome su falile tri asistencije za novi tripl-dabl. Jokić je meč završio sa 14 poena, 12 skokova i 7 asistencija, ali su njegovi Nagetsi nadigrani od strane Rokitsa, koji su ove sezone imali "kasno paljenje".

Hjustonu je ovo bio šesti trijumf uz sedam poraza, dok je Denver posle ovog meča ima skor 9:5.

Jokiću su falile tri asistencije za tripl-dabl; Foto: AP/Tanjug

Jokić je imao slabije šutersko veče, pošto je iz 14 pokušaja pogodio šest puta. Za tri je imao 0 od 1, a sa linije slobodnih bacanja 2 od 3. Efikasniji od Jokića bioli su Monte Moris sa 19, kao i Džamal Mari i Feri Heris sa po 15 poena.

Rokitsi su u ovom meču bili nošeni svojim glavnim triom - Harden, Pol, Kapela, koji su zajedno postigli 72 poena za svoju ekipu. Najefikasniji je bio Klint Kapela, koji je pod košem dobio duel sa Jokićem. Imao je 24 poena i 9 skokova.

Džejms Harden je uz 22 poena upisao i 11 asistencija, a zanimljivo je da je imao i jednu blokadu, i to upravo na Nikoli Jokiću, iako je od njega znatno niži.

 

I Kris Pol je dao doprinos pobedi uz 21 poen, a jedan je postigao nakon što je "izlomio kolena" Jokiću. Upravo taj poen sa oduševljenjem se deli na društvenim mrežama, gde se mnogi šale na račun Jokićeve odbrane i konstatuju da su mu "izlomljena kolena", kao i da do sada nisu znali da ume da pleše.

 

 

Golden Stejt je savladao Atlantu na svom terenu sa 110:103 uz 29 poena Kevina Durenta, koga je pratio Klej Tompson sa 24, dok Stef Kari nije bio na terenu, kao ni Drejmond Grin, koji je suspendovan na jednu utakmicu zbog sukoba sa Durentom na prošlom meču.

Klivlend je upisao drugu pobedu u sezoni, pošto je na svom terenu bio bolji od Šarlota sa 113:89.

>>> Partizan je napravio iznenađenje savladavši Zenit u Beogradu, a sada ga čeka gostovanje istom rivalu željnom osvete. Kvota na Ruse je 1,15, a na crno-bele čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Partizan.

>>> Duel za prvo mesto u Pioniru. I Zvezda i Monako imaju skor 4-2, i ko večeras pobedi, imaće ogromne šanse da nastavi takmičenje s prve pozicije. Kvota da će Zvezda slaviti s više od 6,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Monako.

Rezultati:

Klivlend - Šarlot 113:89

Denver - Hjuston 99:109

Golden Stejt - Atlanta 110:103

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    14. novembar 2018 | 09:02

    Pa lako ovaj sa 1.5m da lomi kolena ovom 2.1m

  • N N

    14. novembar 2018 | 09:44

    Ne zasluzuje nicim toliku medijsku paznju po cemu je srbski igrac kad ne zeli da igra za svoju zemlju za razliku od istih tih amera. Bogdan je za doticnog izmislio kosarku pa mu se ne posvecuje tolika medijska paznja.

  • Brana

    14. novembar 2018 | 10:16

    Vesti o Jokicu pisite tek kad se javno izjasni o igri u reprezentaciji,ovako me zanima kao i svaki drugi srpski gastarbajter u svetu,mozete onda da pisete i o nekom bravaru ili elektricaru sve jedno je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA