≫ 

Trinkijeri posle ispuštene pobede: Mogli smo da izgubimo laganica i 20 razlike, jedan i po igrač je odigrao dobro! (VIDEO)

Kritički je bio nastrojen Trinkijeri

  • 11

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri je bez dlake na jeziku prokomentarisao poraz od Zenita u Sankt Peterburgu.

Italijanski stručnjak nije štedeo svoje igrače, iako je bilo i pohvala, jedno je sigurno - mlad tim ima još mnogo toga da nauči, a nekada se najviše uči iz poraza.

- Utakmica je odlučena posle dve deonice, trebalo je da bude +20, po kvalitetu igre, kako smo napadali, igrali odbranu, igrali kvalitetno, a završili smo  sa +4 jer smo šest slobodnih bacanja ispustili, devet izgubljenih lopti je bilo bez ikakvog razloga. Deset skokova u napadu, nemoguće je tako dobiti utakmicu. Igrali smo timski, fali nam važan igrač i to je prvi problem. Drugi problem je treća četvrtina, oni su se digli, upozorio sam ekipu, nismo odgovorili na fizičku odbranu. Bilo je jako loše, i mogli smo laganica izgubiti 20 razlike, bez ikakvog problema - rekao je u dahu Trinkijeri.

- Mlada ekipa, željna igre, našli smo neku hemiju i vratili, mogli smo dobijemo, da ne kažem trebalo je. Možda je bolje izgubiti sada i naučiti nešto. Ako moram biti realan, imamo mnogo stvari da naučimo. Mi smo izgubili četiri razlike, a jedan i po igrač je igrao dobru utakmicu, ne više.

VIDEO - Navijači CSKA i partizana zajedno navijali protiv Zenita

VIDEO - Rusi zagrmeli protiv Partizana: Kosovo je Srbija

(Od spec. izveštača iz S. Peterburga, S. Grujovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 00

    14. novembar 2018 | 23:05

    Ne znam da li ste provalili na poslednjih 12 utakmica partizanovih u svakoj od tih 12 gde je ZAGORAC igrao partizan je pobedio a kad nine igrao izgubio Mi smo bez njega u pola slabiji

  • Sasa

    14. novembar 2018 | 21:18

    Covek u pravu!Cvrstina,snaga pod kosem i trebalo je da bude 20 razlike.Ne znam smao kako cemo sa Odzom,sa valensijom,buducnost na centru se nositi a ostalo manje vise se da korigovati!

  • Millli

    14. novembar 2018 | 20:52

    Ne kontam trenera koji vec treci mec kritikuje svoj tim, pa za sta si ti dosao tu, da ih uigras i spremis za utakmicu ili da kritikujes?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA