≫ 

Peković oprostio dugovanja Partizanu

Nekadašnji NBA iigrač pokazao koliko voli klub čiji je bio predsednik

  • 9

Nikola Peković je još jednom pomogao svom bivšem klubu! Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-belih prihvatio odgovornosti i postao predsednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Peković je u crno-bele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist svog Partizana.

- I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje.

I kad nije igrao, gledao je Partizan kad god je mogao Nikola Peković (skroz desno)Foto: Marko Todorović

Kao predsednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsednika i pre toga u ulozi igrača“, izjavio je predsednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović.

Odlazivši sa mesta predsednika KK Partizan NIS, Nikola Peković je u poručio da će nastaviti da pomaže klubu koliko god bude mogao, a sada su te reči dobile i javnu potvrdu!

VIDEO: Ostoja Mijailović o Evroligi, navijačima i prelasku igrača Partizana u Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. novembar 2018 | 15:30

    Само им изгледа Дуло није опростио😂😂😂

  • SrbskiBek

    15. novembar 2018 | 15:31

    Haha..samo legenda dulo ne oprasta !!!

  • Rola

    15. novembar 2018 | 16:51

    Pekovic zaduzio Partizan za sva vremena kada je isterao Vujosevica a sada nista njemu to ne vredi njega vise platili da to uradi sa Partizanom nego sto kao oprostio mi navijaci mu necemo oprostiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA