≫ 

Rakete lansirale otkaz superstaru: Legendarni Karmelo Entoni više nije igrač Hjustona!

Po svemu sudeći, ovaj potez dobar je za obe strane

  • 4

Hjuston Roketsi posle mnogo trzavica u klubu odlučili su da okončaju sa radnju sa jednim od najboljih igrača lige Karmelom Entonijem, nezadovoljni njegovim partijama u klubu.

Generalni menadžer Raketa Deril Morej dao je saopštenje o statusu ol-star košarkaša:

- Posle mnogo razmatranja, Rakete su odlučile da se raziđu sa Karmelom Entonijem i zajedno tražimo rešenje. Karmelo je imao dobar pristup treninzima i prihvatao je je svaku ulogu koju je trener  Majk D'Antoni njumu namenio.

- Ipak, sve ono što smo očekivali od njega nije se adekvatno materijalizovalo, stoga smo odlučili da je najbolje da nastavimo ovim putem, jer bi bilo koje drugačije rešenje bilo nefer prema košarkašu.

Da podsetimo, Entoni je izabran kao 3. pik od strane Denvera na draftu 2003. godine i desetostruki je učesnik Ol-stara. Takođe, on je jedan od 11 košarkaša u NBA istoriji sa prosekom od preko 24 poena, 6 skokova i 3 asistencije po meču. Tri puta je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama sa selekcijom SAD-a i najbolji je poenter i skakač svoje zemlje kada je reč o ovom takmičenju.

VIDEO: Mičel Donovan za Telegraf o svojoj karijeri, planovima u NBA, Beogradu i Bogdanu Bogdanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA