≫ 

Tomić očekuje reakciju Zvezdinih košarkaša!

Trener crveno-belih nada se boljoj partiji njegovih pulena protiv Mornara u ABA ligi

  • 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je danas da u meču ABA lige protiv Mornara očekuje da ekipa reaguje nakon poraza od Monaka u Evrokupu.

- Sigurno da treba da se reaguje. Bio je to prvi poraz kod kuće. Mi smo i rekli na početku sezone, biće i uspona i padova. U ovom trenutku ne mogu da kažem da je to pad, to je samo jedna loše odigrana utakmica. Mada, sad će neko da kaže da je i protiv Ulma bilo loše, ali mi smo psole toga odigrali bolje protiv Olimpije - rekao je Tomić za klupski sajt.

Kako ja naveo, sad je trenutak da se uspostavi kontrola, posebno jer Mornar dolazi u dobrom raspoloženju nakon pobede protiv Torina u Evrokupu.

- Na nama je da dobrom, čvrstom, kontrolisanom igrom dođemo do bodova. Potrebno je da smanjima broj grešaka, u Evrokupu ih imamo 17 po meču. I naravno, da iskontrolišemo njihovu brzu igru i veliki broj pokušaja za tri poena - poručio je Tomić, koji najverovatnije neće moći da računa na povređene Dejana Davidovca i Aleksu Radanova.

Utakmica 8. kola ABA lige između Crvene zvezde i Mornara igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

 

VIDEO: Zvezda odnela još jedan trijumf u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA