Tomića "žulja" jedan detalj u ubedljivoj pobedi, a trener Mornara u čudu: Igrači Zvezde se bacaju za loptu na "+20", moji se šetkaju?!

Različito raspoloženje kod trenera Zvezde i Mornara posle debakla Barana u Beogradu

  • 0

Zvezda je u osmoj utakmici sezone u ABA ligi zabeležila i osmu pobedu, ostala suvereni lider na tabeli, i to u pravom trenutku - pred "večiti derbi" sa Partizanom u narednom kolu.

Igrači Milana Tomića reagovali su na pravi način posle neprijatnog poraza od Monaka, deklasirali su Mornar i povratili samopouzdanje pred izazove koji slede.

Rezultat 104:71 mnogo toga govori o odnosu snaga, ali nije u potpunosti zadovoljio Tomića, mada mnogo toga drugog u igri jeste.

- Jedino što mogu da kažem za ovaj meč je da smo u trećoj četvrtini primili 27 poena. To je jedini negativan detalj, za sve ostalo mislim da su igrači uradili kako smo rekli pre meča i da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, sa 26 asistencija i sa napokon 10 izgubljenih lopti - kazao je Tomić.

Za razliku od njega, Mihajlo Pavićević nije mogao da bude ponosan na igru svojih košarkaša...

- Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori koliko je voljni momenat bio loš kod mojih igrača. Za sve ima lek, kada se odigra dobro dobiju se premije, kada se odigra loše biće i kazne. Moraćemo da probudimo neke igrače i nadam se da čemo to uspeti u skorijoj budućnosti - rekao je Pavićević.

Nezalaganje igrača posebno je zabolelo Pavićevića.

- Pred kraj je bilo 15 razlike i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači čekaju samo da se utakmica završi. Pružili smo više nego bledu partiju i očigledno je da imamo problema ove godine, pokušaćemo da što brže odreagujemo, ali nije prijatno izgubiti ovako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA