≫ 

Dušan Alimpijević pronašao novi klub!

Nekadašnji strateg Zvezde odlazi u Rusiju

  • 1
KK Crvena Zvezda - Valensija Foto: ATA Images

Dušan Alimpijević je pronašao novi klub! Bivši trener Crvene zvezde preuzeo je ruski Avtodor iz Saratova koji će voditi do kraja sezone.

Tu vest objavio je upravo ruski klub na svom zvaničnom sajtu.

- Imali smo nekoliko kandidata, na kraju smo se odlučili za Alimpijevića. Dobili smo odlične informacije o njegovoj stručnosti, na kraju smo se našli, razgovarali i odlučili da mu ukažemo poverenje. On je mlad, harizmatičan i ima veliko iskustvo. Predvodio je Crvenu zvezdu u Evroligi. Verujem da će sa Alimpijevićem naš tim napredovati - stoji u saopštenju.

Alimpijević je bio bez posla otkako je dobio otkaz na Malom Kalemegdanu, posle poraza crveno-belih u finalu ABA lige od Budućnosti.

Ispred njega je veliki izazov s obzirom na to da Avtodor ima skor 2-4 u VTB ligi.

>>> Nemci su već ispali iz elitnog ranga Lige nacija, a u poslednjem meču Holanđani imaju prilike da preteknu Francuze na prvom mestu, za šta im je dovoljan i bod. Kvota na Nemačku je 1,90, a duplu šansu X2 odličnih 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nemačka - Holandija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA