≫ 

Zvezda otputovala na najvažnije gostovanje u Evrokupu!

Pobeda skoro sigurno donosi TOP 16, poraz veliku dramu za prolaz dalje

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Andoru, gde će pokušati da prekinu mini seriju od dva poraza u Evrokupu i trijumfom naprave veliki korak prema plasmanu u drugu fazu.

Crveno-beli su trenutno na trećem mestu sa skorom od četiri pobede i tri poraza.

- Posle poraza od Monaka kod kuće prva dobra reakcija je bila protiv Mornara. Pobeda nam dosta značila za samopouzdanje. Sad imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan, a karakter ekipe se gradi na strani, ne kod kuće. Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza i mi moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda - istakao je Tomić za klupski sajt.

Kratku analizu rivala i viđenje naredne utakmice imao je i Ognjen Dobrić.

- Andora je tim koji igra na energiju, dobro igraju kod kuće i sigurno će biti neizvestan meč. Mi ćemo probati da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi dosta značio jer sledecu utakmicu u Evrokupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz dalje ukoliko pobedimo - istakao je Dobrić.

Utakmica 8. kola A grupe između Andore i Crvene zvezde igra se u utorak od 20.00 časova, a prvi meč je završen pobedom crveno-belih rezultatom 85:79.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Ubedljiv trijumf Zvezde protiv Mornara kao odlična uvertira za Andoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. novembar 2018 | 11:48

    Било би добро да одемо даље, и због нас, и због комшилука, да би и они гледали неки наш тим у европи. Њихови, чини се, немају никакве шансе. Мада су много бољи него прошле сезоне...дупло..имају чак две победе

  • Rade

    19. novembar 2018 | 11:56

    Svaka vam bila kao protiv MONAKA!!!!!!!!!! Turski Konjanici!!!

  • Kk cz

    19. novembar 2018 | 18:24

    Neću reći da Mornar treba da bude reper za nešto...ali protiv Mornara je zvezda odigrala onako kako treba da igra...muslim na postavku igre, na odnos prema igri, zalaganje, borbenost itd...e a intezitet igre može da bude veći ili manji u zavisnodti od rivala...ako odigraju kao proriv Mornara i s malo više inteziteta problema biti neće...kapaciteta ima ali videćemo šta će i kako biti...nadamo se dobrom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA