≫ 

Srpska zastava zabranjena u Milvokiju? Naš navijač došao da gleda Jokića, upozoren da ne maše trobojkom (FOTO)

Čudna situacija na utakmici Milvoki - Denver, naš čovek tvrdi da mu je zabranjeno da ističe nacionalna obeležja

  • 8

Jedan srpski navijač koji je platio ulaznicu da gleda Nikolu Jokića na utakmici sa Milvokijem u tom gradu, neprijatno se iznenadio upozorenjem koje je dobio zbog, navodno, neprimerenog ponašanja tokom utakmice. 

Nikola Perić, momak o kojem je reč, na "tviteru" je "okačio" pomenuto upozorenje koje su mu redari na tribinama uručili jer je, kako on tvrdi, samo mahao srpskom zastavom.

- Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" (naziv hale u kojoj igra milvoki, prim. aut) uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka - poručio je razočarani srpski navijač, aludirajući na domaću podršku prvoj zvezdi domaćeg tima, Grku Janisu Adetokumbu.

Pogledajte njegov komentar i "spornu" poruku koja mu je data tokom utakmice. 

Na samom upozorenju, koje se, kako saznajemo od ovog momka, uručuje onim navijačima čije se ponašanje proceni kao problematično, piše sledeće:

- Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta  bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice.

VIDEO: Simbol vuka nikoga ne bi uvredio u NBA a opet bi predstavljao Srbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    20. novembar 2018 | 09:01

    Cist fasizam.

  • Dudi

    20. novembar 2018 | 11:09

    Imamo ambasadu neka se raspitaju zašto nije dozvoljena zastava republike Srbije?! Ili su samo tamo reda radi.

  • Samostalac

    20. novembar 2018 | 10:29

    Nije zabrana mahanja zastavom vec je zabrana vredjanja, divljanja i bilo kakvog pecinskog ponasanja u civilizovanom svetu. Izvini ali ja sam Srbin i razumem poruku a nije ni cudo sto nam to urucuju. Sami se reklamiramo a posle nam neko drugi kriv. Zivela Srbija. Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA