≫ 

Klipersi prokockali 24 poena prednosti: Bobi slab, Teo zabetoniran za klupu! (FOTO) (VIDEO)

Novi meč za zaborav "odgledali" su Teo i Marjanović

  • 0

Košarkaši Los Anđeles Klipersa bez veće pomoći srpskihkošarkaša Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića, izgubili su od Vašingon Vizardsa na gostovanju rezultatom 125:118.

Klipersi su odlično otvorili meč i prvu četvrtinu završili sa 40:21. Prednost su imali i na poluvremenu, da bi drastičan pad usledio po dolasku sa odmora.

Razigrali su se tada Džon Vol i Bredli Bil i na njihovim krilima Vašington se spušta na svega -11 do kraja trećeg perioda. U poslednjoj četvrtini viđena je velika borba. Dve trojke ubacio je Džef Grin, a prvo vođstvo domaći uzimaju tek na tri i po minuta do kraja. Serijom 11:2 Vizardsi u poslednji minut ulaze sa sigurnom prednošću i dobijaju meč.

Kod Klipersa najefikasniji je bio Tobijas Heris sa 29 poena. Boban Marjanović je na parketu proveo samo četiri minuta i promašio je jedan šut za dva, imao je i jedan faul, dok je Miloš Teodosić i ovaj meč presedeo na klupi.

Sa druge strane, Džon Vol je utakmicu završio sa 30 poena, Bredli Bil je imao 27.

U ostalim utakmicama Toronto je u dramatičnoj završnici pobedio ekipu Orlanda 93:91. Portland je bio bolji od Njujorka 118:114, dok je Bruklin savladao Majami 104:92.

VIDEO: Mičel Donovan za Telegraf o Srbiji, NBA sezoni i Bogdanu Bogdanoviću

Rezultati NBA utakmica: 

Orlando - Toronto 91:93

Vašington - Los Anđeles Klipers 125:118

Majami - Bruklin 92:104

Nju Jork - Portland 114:118

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA