≫ 

Trinkijeri rekao koji mu igrač fali, pa se našalio: Sledi Zvezda? Stvarno? Nisam znao! (VIDEO)

U svom maniru se javnosti obratio Trinkijeri

  • 6

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri imao je šta da kaže posle ispuštene pobede nad Valensijom u Evrokup.

Sada je prolaz Partizana sveden na najniži minimum, a posle utakmice je Italijan sve komentarisao u svom stilu, uz malu dozu humora nakon ozbiljnosti.

- Čestitam Valensiji, uradili su pravu stvar u pravom trenutku. Igrali smo energično, ali to nije bilo dovoljno. Kada tako izgubite od Valensije, jasno je da je problem bio u našem napadu. Promašili smo otvorene šuteve, izgubili samopouzdanje u odbrani i tako je sve bilo rešeno - rekao je Trinkijeri, uz osvrt na pad Partizana kada je konačno ozbiljnije poveo.

Valensija je na to odgovorila serijom 12:0.

- Moja ekipa pravi greške, to je vidljivo. Kratki smo, mladi. Fali nam jedan bek. To znači malo napada i malo kreacije. Sve ovo što se dešava nije iznenađujuće. Valensija je znatno iskusnija, to su igrači koji godinama igraju Evroligu i Evrokup. Ali, nismo potonuli. Igramo, nemamo baš ni vremena mnogo da treniramo. Sve ovo što se dešava sam očekivao. Voleo bih da pravimo manje grešaka - rekao je Trinkijeri.

Crno-bele u ABA ligi očekuje duel protiv Crvene zvezde, koja je dan ranije izgubila od Andore.

- Stvarno? Nisam znao to. Moram da proverim - našalio se Trinkijeri na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokit

    21. novembar 2018 | 21:53

    Uzimaj i ti novce za nista a onom sto nam je radost donosio duguje se.Zeljko da dodje ne moze nista bez igraca a mi igraca nemamo, samo je jedan pravio igrace.

  • Rade

    22. novembar 2018 | 07:36

    Partizan nema igrace ovo su sve Manekeni bas kao i ovaj Trener Itelijan koji samo pametuje, Partizanu trebaju igraci a ne babe i treba domaci trener a ne ovaj maneken kome je bitnija frizura i stajling od igre na terenu, i velika je greska sto su njega angazovali a ne nekog naseg trenera koji zna sta je Partizan i sta se od njega trazi coveka koji zna mentalitet nasih ljudi.Partizan ima ekipu koja ne moze da udje medju cetiri ekipe u ABA ligi, imamo pet igraca koji mogu da ostanu u klubu ovo ostalo mars iz kluba od pleja Pejdza pa do Lendejla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA